Mar i Muntanya

        

Continuant amb el treball del Govern provincial perdonar a conéixer el nostre territori a través de l’esport, posem en funcionament el programa “Castelló, mar i muntanya”. Un il•lusionant projecte que persegueix l’objectiu de facilitar l’activitat física a l’alumnat de secundària, al mateix temps que descobreix la província de Castelló. Una terra amb un patrimoni i paisatge únic, plena de gent meravellosa i d’històries que esperen ser contades.

L’activitat física moderada en edats adolescents ajuda a millorar la salut física i mental, a mantindre un pes corporal adequat i a crear hàbits saludables que tendeixen a tindre’s en edats adultes. A més, si afegim que l’activitat es desenvolupa en el medi natural, contribuirem a la millora de valors com l’esforç, el companyerisme i la responsabilitat de respectar allò que ens envolta.

Per altra banda, i a l’igual que ho fan cadascun dels esdeveniments esportius que se celebren cada setmana, este projecte també contribuirà a dinamitzar l’economia dels municipis que formen esta província d’alta muntanya amb port de mar. Esta terra solidària, lluitadora i diversa ens ha donat molt al llarg de la nostra història i encara té moltes oportunitats que oferir als nostres pobles, només ens ho hem de començar a creure un poc més.

Javier Moliner
President de la Diputació de Castelló