Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Duatló d'Almenara - Circuit Duatlons Castelló

Duatló d'Almenara - Circuit Duatlons Castelló
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

El Circuit Duatlons Castelló 2017 s'estrena en la contrarellotge per equips d'Almenara amb 120 grups

Almenara ha albergat la primera de les cinc proves del Circuit Duatlons Castelló de la Diputació Provincial. Un total de 120 equips s'han donat cita en una emocionant contrarellotge, que ha tingut com a vencedor masculí al TriCanet de Berenguer (Ramón Ejeda, Francisco Gómez, David Aguilera, José María Sayas i Francisco Grau), que ha posat tota la carn en el asador per a portar-se el triomf amb amb un temps excel·lent de 00:58:29.

Prop dels vencedors ha estat el CDM Avant Montcada (Alberto Romero, Víctor Martínez, Diego Robles i Emilio Aguayo), que ha aconseguit pujar-se a la segona plaça del podi, amb un crono de 00:58:46. El TriPuçol (Quique Estarlich, Pablo Jiménez, Vicente Pamblanco, Francesc Cabrero i Eric Soriano), per la seua banda, ha sigut bronze en el duatlón amb 01:00:17.

El Duurs Michavila Castelló (Víctor Bernad, Víctor Martínez, Andrés Martí, Ernesto Arlandes, Ángel González i Saúl Royo), en cinquè lloc, ha sigut el primer classificat de la província de Castelló.

En categoria femenina les campiones han sigut les integrants de C.T. Laboratori Sys (Yowanka Pallarés, Sandra Muñoz, Cristina Roselló i Miriam Muñoz), amb un registre de 01:11:17. Les segones a creuar la línia de meta han sigut les xiques del C.I.A. Bétera (Cristina Roldán, Noelia Juan, Sandra Piera i Claudia Monteagut), amb 01:12:03. El Club Triatló Sueca (Maxine McKinnon, Raquel Pérez, Cinta Sancho i Andrea Fos) han sigut les terceres classificades en la prova, amb 01:13:36.

El TriVila (Chantal Pitarch, Laura Espinosa, Eva María Gimeno, Sonia Ruiz i Tania Martínez) ha sigut el primer equip provincial, aconseguint la novena plaça.

El pròxim dia 29 se celebrarà la segona prova del Circuit Duatlons Castelló en la capital de la Plana. Les següents competicions tindran lloc a Onda (12 de febrer), Vila-real (18 de febrer) i Almassora (11 de març). Fora del circuit se celebrarà a la Vall d'Uixó (1 i 2 d'abril) el Campionat d'Espanya de Duatlón 2017.

A través dels següents enllaços pots accedir  les classificacions:

Classificacions

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador