Anar a la Web de la Diputació de Castelló

10 Race Skoda Benicàssim – Circuit de Carreres Populars

10 Race Skoda Benicàssim – Circuit de Carreres Populars
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Tret d'eixida a l'IX Circuit Provincial de Carreres Populars amb més de 800 participants en el 10 Race Skoda de Benicàssim

Molt bon ambient el viscut en el 10 Race Skoda de Benicàssim, primera prova de l'IX Circuit Provincial de Carreres Populars de la Diputació de Castelló. Més de 800 atletes s'han donat cita en el poliesportiu municipal per a prendre l'eixida dels 10.000 metres en una assolellada vesprada. En l'arc inflable de la institució provincial, centenars de corredors de tots els nivells i edats. Entre ells, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benicàssim, Javier Alonso, que no ha volgut perdre's la cita i ha gaudit de la carrera en primera persona, com a bon afeccionat a el running.

A les 16.30 hores s'ha donat el tret a l'emocionant prova i tan sol 33 minuts i 18 segons hem tingut en la meta al campió, Carlos Fuentes (Urban Running Castelló). Amb un exigent ritme de 3:18 el quilòmetre, ha superat a la resta dels seus rivals, creuant la línia d'arribada abans que el seu immediat perseguidor, Alfonso Granell (C.A.Onda), qui ha signat un crono de 00:33:15. Després d'ells, ha completat el podi altre corredor del Urban Running Castelló, Miguel Mendoza, amb 00:33:20.

En fémines la victòria ha caigut del costat de Sheila Simao, amb un registre 00:38:34, molt superior a la resta de dones. La almassorina Sara Claramonte, vigent campiona del circuit provincial, ha sigut segona, amb una marca de 00:40:11. El bronze de la prova ha sigut para Mayte Bellido, amb 00:42:10.

La pròxima prova del Circuit Provincial de Carreres Populars de la Diputació de Castelló se celebrarà el pròxim 20 de maig i serà el 15k nocturn de Castelló.

Descarrega't en el següent enllace la classificació general del 10 Race Skoda de Benicàssim, primera prova del Circuit de Carreres Populars 2017:

Classificació general

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador