Logo de la Diputació de Castelló Deportes Àrees i entitats
CIRCUITS ESPORT POPULAR
Més informació
TURISME I ESPORT
Més informació
PISCINA PROVINCIAL
Més informació
CASTELLÓ, MAR I MUNTANYA
Més informació
MEDITERRANEAN EPIC
Més informació
MARATÓ DE CASTELLÓ
Més informació

Benvinguts al Portal Web d'Esports

La Diputació de Castelló aposta fermament per l'esport provincial fent costat tant a clubs d'esport base com a entitats o esportistes que competeixen a nivell nacional i internacional. També aposta per la promoció turística de la província a través de l'organització de grans esdeveniments esportius com 'Penyagolosa Trails'.

Per a la corporació provincial l'esport és una de les seues prioritats per ser sinònim de salut. Des de l'acció política es pretén que cada vegada siguen més les persones que realitzen alguna activitat esportiva, estimulant la seua pràctica com un mitjà per a una vida activa i sana. És per això que aquesta àrea té l'interés de fomentar l'esport des de les edats més primerenques fins a les d'elit.


Notícies

La Diputació de Castelló reafirma el seu compromís amb la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2021

El president de la institució provincial, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños, reben al director de la prova, Ángel Casero

19 de Juliol de 2021

La Diputació de Castelló presenta l'informe d'avaluació ambiental de Penyagolosa Trails

L'estudi ha sigut elaborat pel departament d'Ecologia de la Universitat Autònoma de Madrid, també present en l'acte

15 de Juliol de 2021

La Diputació obri una línia de beques de 30.000 euros a la qual podran acollir-se els 8 atletes castellonencs participants a Tòquio 2020

La diputada Tania Baños desitja "la major de les sorts i molts èxits" a uns esportistes als quals reconeix la condició "d'ambaixadores i ambaixadors de la nostra província"

13 de Juliol de 2021

José Martí considera molt important que l'equip olímpic d'Espanya incloga a set atletes del Playas de Castellón

El president de la Diputació felicita el club que dirigeix Toni Escrig, "un gran ambaixador d'aquesta província, que any rere any, continua collint èxits que ens enorgulleixen"

6 de Juliol de 2021

La Diputació secundarà amb 50.000 euros el Campionat d'Europa de Salvament i Socorrisme que portarà 500 persones al setembre a Castelló

El president José Martí considera que és una "boníssima notícia" per al sector de l'hostaleria i espera que els qui ens visitin actuïn com a "missatgers i ambaixadors de la província"

28 de Juny de 2021

La Diputació de Castelló continua treballant per la inclusió social i subvenciona amb 49.285 euros a set clubs d'esport adaptat

La diputada d'Esports, Tania Baños, insisteix en “la necessitat de continuar apostant per la inclusió social de totes les persones perquè puguen realitzar activitats esportives”

27 de Juny de 2021