Logo de la Diputació de Castelló Deportes Àrees i entitats
CIRCUITS ESPORT POPULAR
Més informació
TURISME I ESPORT
Més informació
PISCINA PROVINCIAL
Més informació
CASTELLÓ, MAR I MUNTANYA
Més informació
MEDITERRANEAN EPIC
Més informació
MARATÓ DE CASTELLÓ
Més informació

Benvinguts al Portal Web d'Esports

La Diputació de Castelló aposta fermament per l'esport provincial fent costat tant a clubs d'esport base com a entitats o esportistes que competeixen a nivell nacional i internacional. També aposta per la promoció turística de la província a través de l'organització de grans esdeveniments esportius com 'Penyagolosa Trails'.

Per a la corporació provincial l'esport és una de les seues prioritats per ser sinònim de salut. Des de l'acció política es pretén que cada vegada siguen més les persones que realitzen alguna activitat esportiva, estimulant la seua pràctica com un mitjà per a una vida activa i sana. És per això que aquesta àrea té l'interés de fomentar l'esport des de les edats més primerenques fins a les d'elit.


Bloque de noticias Grid 2
Notícies

Tau Castelló i Valencia Basket disputaran el divendres 30 el VII Trofeu Diputació Copa Lexus

Serà en el Pabelló Ciutat de Castelló a partir de les 20.45 hores

27 de Agost de 2019

Diputació conscienciarà a través de l'esport sobre la igualtat amb 'Supera-T'

La Diputació de Castelló conscienciarà a través de l'esport sobre la igualtat entre dones i homes amb el projecte Supera-T i Patricia Campos.

25 de Octubre de 2018

Diputació consolida la II Ultraferradura de Llucena com un esdeveniment únic

La Diputació de Castelló impulsa la II Ultraferradura Llucena del Cid que tindrà lloc dissabte que ve, 8 de setembre en aquest municipi de l'Alcalatén com a part del treball que realitza el Govern provincial per dinamitzar el turisme esportiu de la província a través de la seua campanya #CSEscenariEsportiu.

5 de setembre de 2018

Diputació i Club d'Atletisme Platges de Castelló reforcen 'Castelló Escenari Esportiu'

La Diputació de Castelló i el Club d'Atletisme Platges de Castelló uneixen esforços per a reforçar la província com el millor escenari esportiu a través de set grans competicions que tindran lloc durant tot l'any.

31 de Maig de 2018

Diputació consolida l'art contemporani com un atractiu turístic

L'Espai Cultural Obert acollirà fins al pròxim 10 de juny una exposició conjunta de les artistes MasauR i Tamara Jacquin

4 de Maig de 2017

El Trofeu Diputació d'Escala i Corda reuneix el 5, 9 i 10 d'agost als millors pilotaris

La corporació provincial aspira a ampliar el nombre de seus del campionat i s'obri a tota mena de propostes per a impulsar la pilota valenciana.

30 de Novembre de -0001