Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Carnicer-Chamorro graven el seu nom una altra vegada en el Rallysprint de Llucena 

Carnicer-Chamorro graven el seu nom una altra vegada en el Rallysprint de Llucena 
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

La tretzena edició del Rallysprint de Llucena va veure com es van imposar la parella formada per Carnicer i Chamorro amb tota autoritat. 

A Llucena, i amb una trentena d'inscrits, el domini del Ford Festa R5 de Carnicer va ser abrumant i, així, el de l'Alcora es va imposar una vegada més en aquesta prova que ja compta amb el seu nom en el palmarès i ho va fer amb tota rotunditat en marcar el millor temps en les tres passades realitzades a l'especial de poc més de 20 quilòmetres de Llucena- Argeleta, en una modalitat de rallysprint, els participants van recórrer l'únic tram. El domini va ser de tal calibre que, en la classificació final, la renda sobre el segon classificat, el valencià García, va anar d'un minut i 44 segons mentre que el castellonenc Bachero finalitzava tercer a poc menys d'un minut del pilot del Megane.

El “top five” es completava amb el sempre animós Turgoose i el local Óscar Donet mentre que el “top ten” ho protagonitzaven Gil, Cabrera, Arribas, Aparici i Beltrán quallant, tots ells, una bona actuació a Llucena. La prova va resultar tan selectiva com es preveia i van anar sis els equips que es van veure obligats a l'abandó per diferents circumstàncies.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador