Anar a la Web de la Diputació de Castelló

IV Duatló d' Onda (Circuit Duatló Castelló)

IV Duatló d' Onda (Circuit Duatló Castelló)
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Celestino Fernández i Empare Silvestre s'imposen a Onda i es proclamen vencedors del Circuit Duatlons Castelló 2016

L'última prova del Circuit Duatlons Castelló, de la Diputació de Castelló, s'ha disputat a Onda amb 190 participants. Celestino Fernández i Empare Silvestre, companys del club Laboratoris SYS, han guanyat, una vegada més, i s'han proclamat vencedors del circuit 2016 en una assolellada i calorós matí.

Celestino Fernández va prendre el cap de la prova des dels primers metres, al costat de Víctor Martínez (Duurs Castelló) i el jove triatleta d'origen francés Romaric Forques (Cidade de Luga Fluvial), de 17 anys i becat en el Centre d'Alt Rendiment (Residència Joaquim Blume) pel Consell Superior d'Esports i la Federació Espanyola de Triatló. Després de recórrer els primers 5.000 metres de carrera, han barallat a roda durant el segment ciclista, de 19 quilòmetres. En l'últim tram de running, de 2,5 quilòmetres, s'ha decidit la victòria de la prova, que ha sigut, finalment, per a Celestino Fernández, amb 00:53:16, encara que entrant al costat del seu amic Romaric Forques, qui ha marcat un registre de 00:53:18. Víctor Martínez, qui s'ha despenjat dels dos primers classificats en els dos últims quilòmetres, s'ha fet amb la tercera plaça, amb 00:53:35.

En categoria femenina, Inés Tirat (Bicis Ortiz) ha pres el cap de la prova, seguida molt de prop d'Empara Silvestre (Laboratoris SYS), qui finalment s'ha fet amb la victòria, amb una marca de 01:03:34. Tirat ha sigut segona, amb 01:03:37 i la tercera plaça del podi ha sigut para Vanessa Iglesias (Laboratoris SYS), amb 01:06:54.

Tant Celestino Fernández com Empare Silvestre, que van vèncer en l'última prova a Almassora, s'han proclamat, després de guanyar també a Onda, campions del Circuit Duatlons Castelló 2016, que finalitza després de les cinc competicions celebrades a Almenara (17 de gener), la Vall d'Uixó (14 de febrer), Vila-real (20 de febrer), Almassora (12 de març) i Onda (20 de març).

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador