Anar a la Web de la Diputació de Castelló

IX Triatló de Borriana

IX Triatló de Borriana
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Borriana tanca el reeixit circuit TriCastelló de la Diputació Provincial

Un total de 450 esportistes han participat en el XI Triatló Ciutat de Borriana, posant el fermall d'or al tercer Circuit Triatló Diputació de Castelló amb la sisena prova d'aquest cicle provincial, que va arrancar el maig passat a Peníscola.

La platja de l'Arenal ha sigut el gran centre d'operacions del triatló burrianense, puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular. El vencedor ha sigut Emilio Aguayo (CDM Avant Montcada Triatló i Paratriatló), un dels habituals al capdavant de les proves de triatló, que va tardar 54:24 minuts a completar els 750 metres nadant, un circuit a tres voltes de tres quilòmetres amb bicicleta i dues voltes a peu fins a cobrir 5 quilòmetres.

El segon classificat, molt d'a prop, ha sigut el castellonenc Víctor Benages (CT Huracà-Hammer), qui es va col·locar líder en el tram de natació, que va completar en 8:40 minuts, avantatjant en cinc segons a Aguayo. El segment ciclista ha sigut molt emocionant i ajustat entre tots dos. Benages i Aguayo van ser a roda un d'un altre. Tots dos van cobrir el tram ciclista en pràcticament el mateix temps, 27:32 minuts Benages i solament un segon menys Aguayo, que va aprofitar la carrera a peu per a avantatjar en 41 segons al seu rival i acabar, així, traient-li 35 segons en línia de meta.

El podi ho va completar Diego Robles, company d'equip del guanyador, mentre que en categoria femenina la dominadora va ser Noelia Juan (CEA Bétera), segona en l'edició 2015 de la prova i amb una marca enguany d'1:05.08 hores. Després d'ella van entrar les esportistes Sandra Muñoz, del CT Laboratori Sys, amb 1:07.37, i Yaiza Saiz, del Trilavall, amb 1:07.43.

Pel que fa a la classificació per clubs, en categoria masculina va guanyar el CDM Avant Montcada Triatló i Paratriatló, que va ficar a tres components entre els quatre primers, seguit del CT Huracà-Hammer i el CT Laboratori Sys.

En fémines la victòria va ser precisament per a aquest últim, seguit del CEA Bétera i el CT Huracà -Hammer. Amb els resultats obtinguts a Borriana, s'ha alçat amb el triomf absolut en l'III TriCastelló José Gimeno (CDM Avant Montcada Triatló i Paratriatló), mentre en fémines ha guanyat Inés Tirat (Bicis Ortiz-Felt).

El diputat d'Esports, Luis Martínez, va lliurar els trofeus als campions.

Consulta en el següent enllace la classificació de l'IX Triatló Ciutat de Borriana:

Classificació general

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador