Anar a la Web de la Diputació de Castelló

IV Triatló d' Alcossebre

IV Triatló d' Alcossebre
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Celestino Fernández s'estrena en el triatló amb victòria en Alcossebre

Celestino Fernández (CT Laboratoris Sys) i Belén Blasco (Triesport Roquette) s'han proclamat vencedors en l'IV Triatló d' Alcossebre, penúltima prova del circuit TriCastelló de la Diputació Provincial. Tan solament resta una prova per a tancar el reeixit circuit i aquesta se celebrarà el dia 28 d'agost en el Triatló Ciutat de Borriana.

Un total de 347 participants han pres l'eixida en la platja de les Fonts en una emocionant prova que ha tingut de tot: caigudes, equivocacions en el recorregut, remuntades espectaculars…

En el tram de natació el més ràpid va ser Ramón Miguel Cortés (CT Alqueries), amb un temps de 9.57. El guanyador final de la prova i vencedor del circuit de Duatlons Castelló, Celestino Fernández, va finalitzar aquest tram en el discret lloc 68, doncs s'està iniciant en aquesta disciplina esportiva. En el segon segment, el de ciclisme, el més ràpid va ser Marcos Mendiola, iniciant Celestino Fernández una remuntada èpica.

En categoria femenina Sonia Ruiz ha liderat les proves de natació i de ciclisme, però en la de fons ha acabat sent superada per Belén Blasco, que va ser cinquena en la modalitat de bicicleta.

Celestino Fernández ha creuat la línia de meta en primera posició, amb 01:09:33, ovacionat pel públic i reconeixent la duresa de la prova. Després d'ell, Romero Esteve (Avant Montcada), amb 01:09:51, i David Guna (C.I.A. Bétera), amb 01:10:42.

Consulta en el següent enllace la classificació de l'IV Triatló de *Alcossebre:

Classificació general

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador