Anar a la Web de la Diputació de Castelló

V 5K Lluïsos de Vila-real

V 5K Lluïsos de Vila-real
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Mig miler de corredors en la carrera solidària V 5K Lluïsos de Vila-real

Èxit rotund de participació en la cinquena edició del 5K Lluïsos de Vila-real. La carrera, que el seu objectiu és aconseguir fons per a Càrites ha superat amb escreix les seues expectatives solidàries, sumant més de 500 quilos de menjar per a l'associació humanitària.

La competició ha sigut tot un espectacle, que ha omplert d'emoció els carrers de Vila-real. Un ajustat podi en categoria masculina ha mantingut l'emoció fins al final. Finalment, el vencedor ha sigut l'atleta Jorge Mora (Inlinea Sport), qui ha aconseguit, en una emocionant entrada a meta, ser el campió, amb un temps de 15:57 minuts.

A tres segons li ha seguit el corredor del Hnos.Jardineria Quadres Oscar González, qui ha completat el recorregut en 16:00 minuts. El tercer classificat, Adil Ibn, ha entrat en meta als 16:16 minuts.

En la competició femenina, la corredora més veloç ha sigut la ¡grauera Sheila Simao (Urban Running), qui ha aconseguit ser la vencedora, amb un temps de 18:15. Després d'ella, Inma Bonet (Atmosfera Sport Running), parant el crono en 19:46 minuts. La tercera plaça l'ha conquistat l'atleta Ester Clausell (Tarongetes), amb 20:34.

A més de la carrera absoluta, els més xicotets també han pogut gaudir d'una prova infantil, una xocolatada popular, el lliurament de premis i un sorteig de regals.

Descarrega't en el següent enllace la classificació del 5K Lluïsos de Vila-real:

CLASIFICACION GENERAL 5K LLUïSOS

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador