Logo de la Diputació de Castelló Deportes Àrees i entitats

Eventos

XC Challange Marató de Borriol

XC Challange Marató de Borriol
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Quasi 350 ciclistes participen en la III XC Challange Marató de Borriol

Borriol ha sigut escenari de l'última prova del circuit XC Challange Marató de la Diputació Provincial de Castelló, que es va iniciar a la Vall d'Alba el 21 de febrer. Quasi 350 participants s'han donat cita en la línia d'eixida per a prendre part en la III XC Challange Marató de Borriol (80 quilòmetres) i la 27ª Marxa BTT de Borriol (40 quilòmetres) en una reeixida jornada esportiva.

La prova més llarga de les disputades ha permès als participants gaudir d'un espectacular recorregut en una assolellada jornada quasi primaveral a data 30 d'octubre. Luis Edo (In Bike) i Daniel Milián (Scott Bikes) han entrat junts a la línia de meta, aconseguint un temps per sota de les quatre hores (l'any passat la prova es va guanyar amb 04:09). Edo i Milián han marcat un crono de 03:57:29. Després d'ells, ha entrat en meta Jordi Gallego (OR Bikes), amb un temps de 04:11:47, completant el podi.

Pel que fa a la Marxa BTT, el més ràpid a completar el traçat ha sigut Daniel Safont (CultBikes Specialized), amb 01:48:44. A tan sol un segon d'ell, ha finalitzat la prova Sergio Llorente (Bike Addiction) i Ignacio Fandos (Club Esportiu Ciutat de Reus) ha aconseguit la tercera plaça del podi amb 01:52:33.

El pilot de Fórmula Un benicense Roberto Merhi, qui s'havia inscrit en la Marxa BTT, no ha pogut, finalment, participar en haver-se-li trencat la bicicleta el dia anterior. Encara així, no ha volgut perdre's el desenvolupament de la prova i ha acudit a veure-la.

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha seguit el final de la prova de Borriol i ha lliurat els trofeus als primers classificats, felicitant-los per les seues actuacions.

Descarrega't en els següents enllaços les classificacions generals:

XC Challange Marató de Borriol

27ª Marxa BTT de Borriol