Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Canicròs Vilanova referma aquest esport

La Canicròs Vilanova referma aquest esport
Usa les tecles esquerra i dreta per a navegar entre pestanyes

Aquest 24 de febrer va tindre lloc la tercera prova de la Lliga Canicròs Castelló 2018, inclosa dins dels circuits esportius de la Diputació Provincial de Castelló. El relleu de Cabanes, ha estat assumit per Vilanova d'Alcolea, amb un nivell molt alt tan en organització com en ambient.

A nivell organitzatiu els companys i companyes de Vilanova d'Alcolea han fet un treball espectacular, aspecte recalcat per tots i totes el participants.  Punt a banda, el nombre d’inscrits que continua sent una dada que ens sorprèn i ens referma en la idea que aquest esport té el futur assegurat.

Pel que fa a la participació, la prova de Vilanova d'Alcolea va contar amb 60 corredores i corredores que han pogut gaudir d’un recorregut i d’un ambient molt sa.

La prova ha començat puntual, a les 10h, amb una una eixida sense incidents. Des del primers metres, s'ha definit el grup dels 20 corredors i corredores que es disputen les primeres places.

Amb un perfil idoni per a una cursa ràpida, al tindre poc més de 4 km, el temps marcats han estat estratosfèrics.  Victor Forner ha repetit en la primera posició, amb un temps de 13’51”. De nou seguit de molt a prop de Timoteo Maestro amb un temps de 13’56” i completant el podi, Aitor Tomas amb 14’09”.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la classificació ha quedat amb la primera posició per a Sandra Marin Millan (18’08”),  seguida d'Ines Beltran (18’34”) i en tercera posició Tere Iserte (18’40”).

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador