Logo de la Diputación de Castellón Deportes Áreas y entidades

Actualidad

Diputació incorpora l'innovador ultratrail per etapes 'Top of the Rock'

Diputació incorpora l'innovador ultratrail per etapes 'Top of the Rock'
11 de Febrero de 2019

La Diputació de Castelló incorporarà enguany l'innovador trail per etapes 'Top of the Rock' a la seua ambiciosa agenda de competicions esportives de Castelló Escenari Esportiu amb què dinamitza turísticament els municipis de la província

8 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló incorporarà enguany l'innovador trail per etapes 'Top of the Rock' a la seua ambiciosa agenda de competicions esportives de Castelló Escenari Esportiu amb què dinamitza turísticament els municipis de la província. El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha presentat aquest matí aquesta innovadora iniciativa que recorrerà del 8 al 10 de març fins a un total de nou municipis de Castelló (Castelló, Borriol, Vilafamés, les Useres, Atzeneta, Culla, Benassal, Ares del Maestrat i Morella).

Acompanyat de representants dels ajuntaments de Vilafamés, Castelló, Benassal i Morella i l'organització el diputat ha assegurat que “estem convençuts en l'impacte positiu que aquesta competició tindrà als nostres pobles d'interior perquè des del minut zero el seu disseny respon a paràmetres de qualitat de primer nivell. A més, la prova està pensada perquè confluesquen les màximes exigències esportives i el major benefici dinamitzador als pobles, incloent-hi pernoctacions als municipis del recorregut”.

Així, l'organització preveu tres models de participació en què els inscrits poden triar si disputar una, dues o tres etapes. Es contemplen pernoctacions als municipis de les Useres i Benassal. L'atractiu recorregut, de 120 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.400 metres és, junt amb la qualitat organitzativa, el major atractiu d'aquesta prova que tornarà a posicionar la província com el millor escenari esportiu de la Mediterrània.

Castelló Escenario Esportiu, més de 300 competicions tot l'any

La Diputació de Castelló consolidará enguany el calendari esportiu més ambiciós d'Espanya amb un total de 308 competicions ja confirmades a tota la província a través del seu projecte 'Castelló Escenario Esportiu'. Amb això, el Govern provincial aspira a concloure aquest acabat d'iniciar any amb una prova per dia per a arribar a la més ambiciosa dinamització econòmica i turística dels municipis amb l'esport com a eix vertebrador que supere l'impacte econòmic de 20 milions d'euros als pobles castellonencs.

Un foment de l'esport a la província que es tradueix en 2,9 milions d'euros directes tant a clubs, esportistes, esdeveniments esportius, centres educatius i modalitats d'esport autòcton.