Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Cande Iniesta i Gonzalo Gali es proclamen campions del primer Circuit 5K Diputació de Castelló

Cande Iniesta i Gonzalo Gali es proclamen campions del primer Circuit 5K Diputació de Castelló
10 de Decembre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca la important participació de la ciutadania malgrat continuar convivint amb la pandèmia

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presidit al Saló de Recepcions del Palau Provincial la gala de lliurament de trofeus del primer Circuit 5K Diputació de Castelló de carreres populars. Els primers en erigir-se guanyadors han sigut Cande Iniesta en la categoria absoluta de dones i Gonzalo Gali en l'absoluta masculina.

El circuit, organitzat per Club Atletisme Urban Running Castelló, ha suposat una inversió de 10.331 euros per a la realització de set proves puntuables a Almassora, la Llosa, Mascarell, Castelló, el Grau, Betxí i Onda.

Tania Baños ha subratllat l'èxit de participació que han tingut els circuits de carrera de la Diputació, després que l'any passat no es realitzaren a causa de la greu situació sanitària. Segons la diputada, la important participació de la ciutadania ‘’ens anima a continuar treballant per a impulsar la pràctica esportiva entre tota la ciutadania perquè apostar per l'esports és fer-ho per la salut i per la transmissió de valors”. Sobre aquest tema, ha animat a la població a ‘’practicar esport a la nostra província, que compta amb unes capacitats i llocs immillorables’’.

CLASSIFICACIÓ

Categoria absoluta femenina

1.- Cande Iniesta

2.- Mar Cebria

3.- Rosa Marmaneu

Categoria absoluta masculina

1.- Gonzalo Gali

2.- Rubén Ramiro

3.- Jorge Mora

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador