Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Prop de 5.000 castellonencs acudiran al Circuit Ricardo Tormo on el borrianense Sergio García lluitarà pel subcampionat del món de Moto3

Prop de 5.000 castellonencs acudiran al Circuit Ricardo Tormo on el borrianense Sergio García lluitarà pel subcampionat del món de Moto3
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños, en la presentació del Gran Premi de Motociclisme.
27 d'Octubre de 2022

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños, destaquen que el pilot castellonenc està cridat a aconseguir importants assoliments en el futur, mentre aquest assegura que té moltes ganes de pujar-se a la moto en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana i acabar bé la temporada

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños, han lloat hui la figura del pilot de Borriana, Sergio García, del qual han destacat que més enllà de la probable consecució del subcampionat de Moto3, té per davant un immillorable futur en el qual està cridat a aconseguir grans assoliments.

Ha sigut en l'acte de presentació del Gran Premi de Motociclisme que se celebrarà aquest cap de setmana, amb el qual es posarà punt i final al Mundial. Un gran esdeveniment esportiu que reunirà 85.000 persones, de les quals segons el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, s'estima que entre 4.000 i 5.000 aficionades i aficionats es desplaçaran des de la província de Castelló.

És l'últim Gran Premi de l'any, en el qual es decidirà el nom dels campions en la modalitat de Moto GP i Moto 2.

El president Martí s'ha referit a Sergio García per a assenyalar que “té per davant un magnifica carrera”, en tant que la diputada Baños ha assegurat que “per a nosaltres és un referent del motociclisme amb molt de futur per davant, en el qual el més important no és el que està fent, sinó el que aconseguirà durant els pròxims anys, posicionant la província de Castelló per tot el món”.

Per part seua, el pilot de Borriana ha manifestat estar “molt content per afrontar l'última carrera de l'any, que ha sigut molt dura ja que a meitat de temporada va haver-hi molts errors meus com de l'equip i no acabàvem d'entendre'ns”. No obstant això, ha explicat que les coses han canviat “estem en una dinàmica bona, acabant les carreres el podi i amb moltes ganes i il·lusió de pujar-se a la moto, per a acabar bé la temporada i veure si podem aconseguir el subcampionat del món”.

Finalment, el pilot s'ha mostrat “molt agraït amb la Diputació de Castelló per tot el suport que m'ha donat sempre”.