El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló reconeix el menú d'este restaurant com la proposta guanyadora d'estes jornades gastronòmiques, amb les quals, un any més, la institució provincial ha promocionat i posat en valor els productes de proximitat.
El Farga Restaurant, de Sant Mateu, s'ha alçat amb el primer premi de la III edició del Concurs de Menús Tardor Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló ha reconegut el menú d'este restaurant com la proposta guanyadora d'estes jornades gastronòmiques, amb les quals, un any més, la institució provincial ha promocionat i posat en valor els productes de proximitat.
“En tan sols tres edicions, estes jornades gastronòmiques s'han consolidat com una de les cites culinàries més populars de la província, en la qual castellonenques i visitants han pogut degustar els millors productes de temporada en els nostres restaurants i gastrobars”, ha destacat el vicepresident i responsable de l'àrea Turística, Andrés Martínez.
L'oferta de Tardor Gastronòmica ha sigut variada i molt extensa, amb menús per a tots els gustos, ja que han participat restaurants de tota la província, tant de l'interior, com de la costa, la qual cosa ha permés al públic “explorar els diferents destins a través de productes i sabors, des de la mar fins als de muntanya, incloent també els frescos de l'horta castellonenques”, ha ressaltat Andrés Martínez.
En este sentit, el vicepresident de la institució provincial ha assegurat que “tots els restaurants que han participat en esta edició han oferit el millor de la gastronomia castellonenca, cadascun amb el seu particular estil i les seues diferents propostes”. “Menús elaborats amb molta cura, amb productes de proximitat i variats, amb sabors tradicionals i pròxims, del ric rebost castellonenc”, ha indicat el diputat de Turisme.
Tots els restaurants que han participat en esta edició han destacat per la seua qualitat, creativitat i cura en els seus plats. Pel que, tal com ha assenyalat el vicepresident, “no ha sigut una tasca fàcil triar als tres restaurants guanyadors mentres talent”.
El segon premi ha recaigut sobre el restaurant Casa Lola, del Grau de Castelló, mentres que el tercer ha sigut per a Casa dels Capellans, restaurant de Tírig. El vicepresident ha felicitat els restaurants premiats en este concurs i ha agraït a la resta de participants per la seua “obstinació i dedicació”.
“Enhorabona als xefs i restaurants que heu rebut el reconeixement en esta cita i a tots els que heu participat en estes jornades que, a més de posar en valor la cuina castellonenca, brinden també una oportunitat de continuar aprenent i evolucionant en la cuina”, ha conclòs Andrés Martínez.