Anar a la Web de la Diputació de Castelló

El ‘Territorio Templario Experience’ que patrocina la Diputació donarà el 20% de la seua inscripció als damnificats pel volcà de La Palma

El ‘Territorio Templario Experience’ que patrocina la Diputació donarà el 20% de la seua inscripció als damnificats pel volcà de La Palma
26 d'Octubre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, agraeix la solidaritat de l'organització d'aquesta prova que celebra la seua segona edició i “contribueix a realitzar una excel·lent promoció de la província de Castelló”

La Diputació de Castelló patrocina la segona edició de ‘Territorio Templario Experience’, un esdeveniment esportiu que es disputarà en tres etapes els dies 29, 30 i 31 d'octubre i que destinarà el 20% de la recaptació de la seua inscripció a les famílies afectades pel volcà de la Palma. La prova compta amb tres modalitats diferents i recorre nou municipis de la província.

A l'acte de presentació de l'esdeveniment ha assistit la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, l'alcaldessa de Coves de Vinromà, Mónica Nos i membres del Club Esportiu Team Evasion Running, organitzadors de l'esdeveniment. En la inauguració, Baños ha afirmat que ‘’reuneix magnífiques etapes per la nostra província que permetran promocionar tant als municipis més xicotets com als més grans’’.

Quant a l'acte de solidaritat amb l'illa de la Palma, la diputada ha mostrat públicament el seu agraïment als organitzadors de la carrera. En les seues pròpies paraules, ‘’donar part de la teua recaptació a les famílies i persones que més ho necessiten és un vertader acte de solidaritat, que parla molt bé d'aquesta prova i dels seus organitzadors’’.

L'organització del ‘Territorio Templario Experience’ ha preparat tres modalitats diferents per a realitzar les etapes, combinant BTT i trial running. La primera d'aquestes modalitats és Ultra Trail Experience, recorrent-se 95 quilòmetres en tres etapes, començant a les Coves de Vinromà i passant pels municipis d'Ermita de Sant Joan Nepomucè, Serra d’en Garcerán, la Serratella, Alcalà de Xivert i Santa Magdalena de Pulpis amb meta a Peníscola.

La segona modalitat és la denominada Bike Experience, amb 195 quilòmetres de recorregut en tres etapes que travessen les localitats de les Coves de Vinromà, La Serratella, Ermita de Sant Joan Nepomucè Albocàsser, Tirig, Alcalà de Xivert, La Salzadella i Santa Magdalena de Pulpis amb meta a Peníscola.

La tercera i última modalitat disponible és Bike & Run Experience, que combina la bicicleta de muntanya i el trail running en tres etapes de 145 quilòmetres i visitant els mateixos municipis que en la segona modalitat anteriorment explicada.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador