Anar a la Web de la Diputació de Castelló

José Martí destaca en la presentació de la European Champion Clubs Cup Cross Country "l'aposta decidida” de la Diputació de Castelló per l'esport

José Martí destaca en la presentació de la European Champion Clubs Cup Cross Country "l'aposta decidida” de la Diputació de Castelló per l'esport
Presentació del campionat europeu de cross per clubs, la European Champion Clubs Cup Cross Country, que se celebrarà el pròxim 5 de febrer a la platja Verda d'Orpesa.
26 de Gener de 2023

El president de la institució provincial celebra que “els grans esdeveniments esportius posen a la província en el mapa”

La sala d'actes de la Diputació de Castelló ha acollit la presentació del campionat europeu de cross per clubs, la European Champion Clubs Cup Cross Country, que se celebrarà el pròxim 5 de febrer a la platja Verda d'Orpesa i que batrà rècord de participació amb 105 grups de 25 països de tota Europa i 450 atletes. L'esdeveniment, que està organitzat pel club d'atletisme Platges de Castelló, serà a les 10.30 hores.

En l'acte de presentació, el president de la institució provincial, José Martí, ha destacat "l'aposta decidida” de la Diputació de Castelló per l'esport i ha celebrat que “els grans esdeveniments esportius posen a la província en el mapa”.

Martí ha assenyalat que la Diputació de Castelló “aposta decididament per l'esport com a inversió en salut, perquè la celebració d'aquestes proves anima que el conjunt de la societat vulga fer esport”.

El president també ha destacat que aquest esdeveniment “tindrà un important retorn econòmic i contribueix a generar riquesa”.

Per part seua, la diputada provincial, María Jiménez, ha assenyalat que “apostar per aquesta mena de proves esportives és apostar per tots els valors que representa l'esport” i també ha ressaltat el “vessant turístic” d'acollir aquesta prova i la seua contribució a la desestacionalització.

A l'acte també han assistit el coordinador de la prova, Rubén Gómez, el president del Playas, Antonio Escrig, el director tècnic del club, Pepe Ortuño, el representant de la federació europea, José Luis de Carlos, i el director general d'Esport, Josep Miquel Moya.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador