Anar a la Web de la Diputació de Castelló

José Martí enalteix l'èxit organitzatiu de la Mediterranean Epic malgrat les grans dificultats del context Covid"

José Martí enalteix l'èxit organitzatiu de la Mediterranean Epic malgrat les grans dificultats del context Covid"
28 de Març de 2021

El president de la Diputació considera "un gran encert" la transmissió de televisiva el senyal a més de 70 països del món perquè contribueix a mostrar que la província és un "plató natural de televisió, amb un perfecte equilibri entre la costa i les muntanyes"

El president de la Diputació, José Martí, ha posat en valor l'èxit organitzatiu de la quarta edició de la prova internacional de bicicleta de muntanya Mediterranean Epic celebrada "en un context de màxima dificultat per la pandèmia del covid". Ha explicat que la nova realitat "ha requerit l'activació de protocols sanitaris molt estrictes per a la consecució dels màxims nivells de seguretat". Per això, ha transmés la seua felicitació a l'organització que dirigeix Héctor de la Cagiga durant la celebració de la quarta i última etapa de l'edició de 2021, a la qual ha assistit en companyia de la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, i de la diputada provincial i alcaldessa d'Orpesa, María Jiménez. També ha participat en el lliurament de trofeus als guanyadors, als quals per descomptat, ha felicitat.

El president ha destacat l'encert de la diputada Tania Baños de secundar a través de #ReactivemEsport una prova que "en un temps rècord ha aconseguit situar-se entre les tres més importants del món de la categoria, adquirint el rang d'UCI Hors Catégorie".

També ha considerat molt important l'aposta de l'organització per la transmissió del senyal televisiva de la carrera a més de 70 països i l'ampli desplegament d'informació en Youtube i xarxes socials perquè "contribueix a mostrar l'excel·lència natural de la província de Castelló com a territori ideal per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure, alguna cosa que en la mesura en la qual anem superant l'emergència Covid ha de contribuir a afermar-nos més si cap com el territori ideal d'entrenament d'equips professionals i destí per al turisme familiar de contacte amb la naturalesa".

Martí ha afegit que "quan un cerca per internet imatges de la prova, s'adona que la província és un excel·lent plató de televisió, que mostra al món un perfecte equilibri paisatgístic entre costa i muntanya, sobre un terreny amb un clima excepcional".

El president també ha mostrat la disposició de la Diputació a continuar donant suport a aquesta carrera en la qual en la present edició ha invertit 95.000 euros, xifra que representa un increment del 26,6% respecte als 75.000 euros aportats en 2020.

L'Esport base

No obstant això, ha volgut destacar el compromís de la nova Diputació amb l'esport base, "perquè com sempre ens recorda la diputada responsable de l'àrea, Tania Baños, és fonamental que es generalitze la pràctica de l'esports, sobretot, entre xiquetes, xiquets i adolescents". Per aquesta raó, en la present edició de 2021 s'ha pressupostat a través de #ReactivemEsport una partida de 500.000 euros per a subvencions a clubs esportius, quintuplicant els 100.000 euros consignats en 2019".

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador