Anar a la Web de la Diputació de Castelló

José Martí fa lliurament de l'Arquer de la Valltorta al campió del món de pilota ‘Diego d’Onda’

José Martí fa lliurament de l'Arquer de la Valltorta al campió del món de pilota ‘Diego d’Onda’
14 d'Abril de 2023

Ha sigut en el transcurs de la recepció oficial celebrada en la Diputació de Castelló, a la qual també han acudit familiars de l'esportista, i en la qual el president ha felicitat i animat a l'integrant de la selecció valenciana a perseverar en l'esforç per a collir nous èxits

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut al pilotari Diego López, Diego d’Onda, al qual ha felicitat pels èxits collits en el Mundial de Pilota celebrat a Alzira, en el qual la selecció valenciana masculina s'ha proclamat campiona del món. Diego d’Onda, als seus 19 anys, ha sigut l'integrant més jove del combinat valencià.

En la recepció oficial també han sigut presents la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, i el diputat provincial, Ximo Huguet. El president ha entregat a Diego López l'Arquer de la Valltorta, símbol de la província de Castelló.

Martí ha animat al pilotari a continuar perseverant per a collir nous èxits i ha recordat que a Suera, localitat de la qual és alcalde, encara es conserva el ‘carrer de la pilota’, on segons ha comentat a manera d'anècdota, en un taulell pot llegir-se que “el bon jugador de pilota tres coses ha de tindre: jugar net, parlar poc i no quedar a deure”.

En el mundial d'Alzira han participat jugadors de pilota que representaven a una vintena de països

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador