Anar a la Web de la Diputació de Castelló

José Martí: “Els 95.000 euros que aporta la Diputació a la Mediterranean Epic suposen una inversió molt rendible per a la província de Castelló”

José Martí: “Els 95.000 euros que aporta la Diputació a la Mediterranean Epic suposen una inversió molt rendible per a la província de Castelló”
8 de Febrer de 2022

El president destaca l'impacte turístic i promocional que té aquesta prova del màxim nivell esportiu que comença el dijous i que es retransmet a tothom pel canal de televisió de la pròpia organització

El president de la Diputació, José Martí, considera que els 95.000 euros que aporta la institució provincial com a principal patrocinador per a la celebració de la Mediterranean Epic suposen «una inversió molt rendible pel retorn que genera per a la sector turístic durant els dies de celebració de la prova i per la campanya de promoció que suposa per a la província, com a territori en el qual es pot gaudir de l'esport a l'aire lliure i en contacte amb la naturalesa».

Així ho ha manifestat en l'acte de presentació de la cinquena edició de la prova, que es desenvoluparà per territori de la província entre els dies 10 i 13 de febrer i es tornarà a retransmetre pel seu propi canal de televisió, Mediterranean Epic TV.

Es tracta d'una prova «sostenible i respectuosa amb el medi ambient, que ha comptat, compte i comptarà amb el suport de la Diputació», que començarà aquest dijous per a cobrir quatre etapes, de les quals tres tenen començament i final a Orpesa i una comença i acaba a Castelló de la Plana. Els participants hauran de fer front a espectaculars recorreguts trenca cames de gran bellesa.

Etapes i recorreguts:

https://www.mediterraneanepic.com/recorridos2022/

El president ha destacat la importància de la Mediterranean Epic, una prova que té la consideració Uci Hors Catégori, «que en l'àmbit de les carreres ciclistes de muntanya vindria a ser l'equivalent al Tour de França». Cal tindre en compte que participen 500 bikers de 17 nacionalitats, dels quals 150 són corredors d'elit

José Martí ha felicitat el director de Publicom Sport Events, Héctor de la Cagiga, per «la gran idea que ha suposat la celebració d'aquesta prova» en la qual participen campions mundials i olímpics, així com les millors corredores i els millors corredors del moment. Més de 500 bikers procedents de diferents països, que «espere que quan tornen als seus llocs de residència conten que han estat en una província ideal per a rodar-la, fent esport a l'aire lliure, de manera individual o en família, en contacte amb la naturalesa i en el millor dels entorns possibles».

El president ha agraït la col·laboració de tots els patrocinadors que al costat de la Diputació de Castelló fan possible la celebració d'aquest esdeveniment: Generalitat Valenciana, representada en el acte pel conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; Ajuntament d'Orpesa, representada per la seua alcaldessa, Araceli de Moya; Ajuntament de Castelló, representat pel regidor d'Esports, Omar Braina, i Fundació Trinidad Alfonso, representada pel seu director de projectes, Daniel Olmos. També han assistit les diputades provincials d'Esports i Turisme, Tania Baños i Virginia Martí.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador