Logo de la Diputación de Castellón Logo de Deportes

Actualidad

José Martí reivindica “l'encomiable labor formativa” de les entrenadores i els entrenadors de l'esport base

José Martí reivindica “l'encomiable labor formativa” de les entrenadores i els entrenadors de l'esport base
3 de Diciembre de 2021

El president destaca que l'èxit “no és només guanyar, també l'afany de superació diària” que mostren tots els atletes i que en un dia 3 de desembre resulta especialment pertinent reconéixer als esportistes amb discapacitat

El president de la Diputació, José Martí, ha felicitat els esportistes distingits en la Gala de l'Esport Provincial que organitza l'Associació de la Premsa Esportiva, i a totes les persones que “s'esforcen diàriament per a millorar i superar-se”, ja que segons ha manifestat “l'èxit consisteix a entrenar tots els dies amb la il·lusió de ser una mica millor que en la jornada precedent”.

També ha realitzat una encesa defensa de les entrenadores i els entrenadors de l'esport base, que “donen el millor de si per amor a l'art”. Segons ha reconegut, “el seu treball és determinant perquè al cap dels anys algunes xiquetes i alguns xiquets puguen arribar a obtindre importants triomfs esportius”.

D'altra banda, Martí ha destacat la decidida aposta per l'esport base de l'actual Diputació progressista i ha manifestat que els clubs “tenen en la diputada provincial, Tania Baños, a la seua millor aliada”.

El president ha volgut mostrar el seu especial reconeixement a l'esforç que realitzen els esportistes paralímpics de la província, “persones amb discapacitat que encarnen millor que ningú la capacitat de sacrifici i la vocació de superació”. Un reconeixement que resulta especialment oportú en una data com la del 3 de desembre en la qual es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Ambaixadors de Castelló

A més, ha assenyalat que “els esportistes són grans ambaixadors de la província de Castelló, amb les gestes de les quals ens emocionem, igual que quan veiem les olimpíades o les paralimpiades en Teledeporte i altres mitjans, i sentim com es fa referència a la procedència castellonenca dels nostres atletes”.

El president ha també ha felicitat els distingits com a millors esportistes provincials de 2020 i 2021, Pau Torres i Lidón Muñoz, les gestes dels quals ha reconegut i lloat.