Anar a la Web de la Diputació de Castelló

José Martí i Tania Baños expliquen online a més de 60 clubs els detalls de les ajudes de l'esport base de 2021

José Martí i Tania Baños expliquen online a més de 60 clubs els detalls de les ajudes de l'esport base de 2021
2 de Març de 2021

La nova Diputació quintuplica la dotació econòmica respecte a 2019, en passar dels 100.000 euros a 500.000 en 2021 “perquè la generalització de la pràctica de l'esport en xiquets i adolescents és una prioritat”

El president de la Diputació i la diputada d'Esports, Tania Baños, han mantingut aquesta vesprada una reunió per zoom amb més de 60 clubs esportius de la província de Castelló per a explicar els detalls de la convocatòria d'ajudes corresponent a 2021, la dotació pressupostària de les quals es quintuplicarà respecte a 2019, en passar de 100.000 euros a 500.000 euros. Les sol·licituds es podran presentar fins el pròxim dia 21 de març.

Ha sigut en el transcurs d'una productiva sessió de treball seguida per representants dels 59 clubs que prèviament s'havien inscrit i altres que han fet el seguiment a través de Youtube. Segons ha explicat Martí, “l'objectiu és proporcionar tota la informació possible i de primera mà perquè els responsables dels clubs puguen saber quines ajudes, per a quins conceptes , quan i com, es poden sol·licitar”. Es tracta d'una iniciativa que “ve per a quedar-se, que repetirem en pròxims anys, i que obeeix a la vocació de transparència de la diputada d'Esports, Tania Baños, i a la seua obstinació per facilitar les coses als clubs esportius”.

Unes entitats que segons el president “són de vital importància per a la província, perquè faciliten la pràctica de l'esport de xiquets i adolescents i, per tant, promocionen la salut”. Ha afegit que “és una cosa que sempre hem tingut clar en la nova Diputació i, molt més arran de la pandèmia i els confinaments, que tant han alterat la manera habitual de fer exercici i practicar esport”. Ha sentenciat que “per a nosaltres, generalitzar la pràctica de l'esport és una prioritat”.

Per part seua, Tania Baños ha assenyalat que “a partir d'enguany les subvencions no seran només per a equipaments, sinó que es poden sol·licitar per altres conceptes”, i que l'accés serà a través del procediment concurrència competitiva “per a garantir la transparència i la igualtat d'oportunitats”. En aquest sentit, ha destacat que es continua aprofundint en la millora del procés que ja es va iniciar en la convocatòria de 2020, quan “es va eliminar una pràctica de l'anterior equip de govern que ens semblava molt injusta, ja que establia una partida molt reduïda de fons que s'assignava segons l'ordre d'arribada de les sol·licituds, encara que aquestes es presentaren dins del termini i en la forma escaient”.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador