Anar a la Web de la Diputació de Castelló

L’ECO Les Aules connecta els sectors creatius de Castelló a través del Cafenet Working

L’ECO Les Aules connecta els sectors creatius de Castelló a través del Cafenet Working
9 de Juny de 2024

Sota la temàtica ‘Emprenedoria creativa’, el divendres 14 de juny es desenvoluparà el primer networking amb les intervencions d'empreses i emprenedors castellonencs que presentaran davant el públic els seus respectius projectes.

L’Espai Cultural Obert – ECO Les Aules de la Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el Cafenet Working amb l'objectiu de connectar els sectors creatius de la província de Castelló.

Es tracta d'unes trobades enfocades a formar, motivar i aportar noves oportunitats d'acció i pensament, amb l'objectiu d'afavorir la connexió entre els diferents sectors i actors impulsors del desenvolupament social, cultural i econòmic de la província de Castelló.

Una manera d'exposar i comunicar el valor creatiu castellonenc, al mateix temps que incentivar l'activitat empresarial, la creativitat i la innovació entre els castellonencs i consolidar els sectors culturals i creatius com a motors de desenvolupament econòmic i de transformació social en tot el territori.

Així, el primer Cafenet Working tindrà lloc el divendres 14 de juny. A partir de les 19.00 hores, l’ECO Les Aules obrirà les seues portes per a donar principi a esta primera trobada. Sota la temàtica ‘Emprenedoria creativa’, la jornada pretén reunir professionals immersos en el món de l'emprenedoria creativa a la província de Castelló, sense importar el seu grau d'experiència, incentivant la seua interacció. Este networking comptarà amb les intervencions d'empreses i emprenedors que presentaran davant el públic els seus respectius projectes.

Les inscripcions per a presentar projectes, o bé assistir com a públic, estan obertes i es poden realitzar a través de les xarxes socials Instagram (@ecolesaules) i Facebook (@culturadipcas).

En cadascuna de les sessions programades en el Cafenet Working, es triaran quatre o cinc projectes a exposar davant els assistents. D'esta manera, cada idea seleccionada es presentarà al públic en l'edifici cultural de la plaça Les Aules durant un període màxim de deu minuts, dins d'un acte conduït per l'actriu Amanda Aguilella. El propòsit d'estes xarrades és incentivar la participació activa. Així, es crearà un espai per a l'aprenentatge interactiu i l'intercanvi d'experiències entre tots els ponents i el públic assistent, per a poder continuar creixent de manera compartida.

A més, este acte comptarà amb ambientació musical a càrrec de l'artista Puntax, l'exposició de la qual ‘Artículos de kiosko’ podrà visitar-se en la contigua sala del Espai Cultural Obert - ECO Les Aules.

Cal ressaltar que, encara que l'accés del públic és lliure i gratuït, s'aconsella realitzar la inscripció per a reservar plaça per qüestió d'aforament.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador