Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló anima als amants del trail running a reservar plaça en la ASICS Penyagolosa Trails a partir del dijous 23 de novembre

La Diputació de Castelló anima als amants del trail running a reservar plaça en la ASICS Penyagolosa Trails a partir del dijous 23 de novembre
7 de Novembre de 2023

En la vint-i-cinquena edició de la veterana prova, Iván Sánchez, diputat provincial d'Esports, fa una crida als esportistes per a reservar telemàticament el seu dorsal fins al pròxim 11 de desembre a les 19.00 hores

La Diputació Provincial de Castelló ha fet una crida als amants del trail running per a reservar plaça en la vint-i-cinquena edició de la ASICS Penyagolosa Trails, un esdeveniment esportiu de primer nivell que obrirà la seua preinscripció dijous que ve 23 de novembre.

 

“A partir de les 12.00 hores del dijous 23, i en la pàgina oficial de la prova, www.penyagolosatrails.com, els interessats a poder prendre part en la convocatòria tenen l'oportunitat de preinscriure's”, tal com ha declarat Iván Sánchez, diputat provincial d'Esports. “El termini culmina l'11 de desembre, a les 19.00 hores, i el sorteig de les dorsals tindrà lloc el 14 de desembre en la Diputació de Castelló, a partir de les 19.00 hores”.

 

“Estem bolcats amb esta prova veterana que és un exemple del poder de l'esport a la nostra província. L'esforç, la dedicació, la perseverança dels esportistes i, sobretot, el treball de l'organització, han fet d'esta cita una de les més esperades del calendari esportiu de la nostra província amb més de 2.000 corredors que l'esperen cada any amb enorme il·lusió”, ha manifestat Sánchez.

 

En la seua 25 edició, la Marató i Mitja (MiM) i Castelló-Penyagolosa (CSP) reunirà els 2.100 participants que tindran l'oportunitat de córrer les carreres programades per a 2024, un grup de 1.500 ho faran en la MiM i un altre de 600 participants en la CSP. A més, aprofitant l'aniversari de la prova, ASICS Penyagolosa Trails homenatjarà els finalistes de la primera edició que va prendre la província de Castelló en 1999, garantint-los una plaça per a l'edició de 2024.

 

Iván Sánchez ha posat de manifest el compromís de la Diputació amb una prova “que és pur múscul per a la nostra província” i que mobilitza en el territori “a professionals d'Espanya i d'altres països”. “És una plataforma de promoció no sols a nivell esportiu, sinó també a nivell turístic”, ha declarat.

 

Així mateix, ha agraït al director de ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, la seua implicació. Tal com relata Cervera, “els finalistes que fa 25 anys es van aventurar a participar en esta prova van forjar un esperit esportiu del qual hui poden gaudir molts dels clubs de la província de Castelló”. En este sentit, Cervera anima als amants del trail running, tant de la província de Castelló com a nivell nacional i internacional a realitzar la preinscripció i que ASICS Penyagolosa Trails puga estar en el calendari dels corredors i corredores l'any vinent 2024.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador