Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló convoca les ajudes per al programa educatiu d’activitats nàutiques i senderisme ‘Recorre Castelló’

La Diputació de Castelló convoca les ajudes per al programa educatiu d’activitats nàutiques i senderisme ‘Recorre Castelló’
La diputada provincial d'Esports, Tania Baños.
26 d'Agost de 2022

La subvenció compta amb una partida econòmica de 91.000 euros i te com a termini el 18 de novembre de 2022 perquè els centres presenten les seues sol·licituds

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea d’Esports que dirigeix la diputada provincial Tania Baños, ha convocat les ajudes per al programa educatiu de foment d’activitats nàutiques i senderisme ‘Recorre Castelló’ per un import de 91.000 euros i del que es podran beneficiar els centres d’educació secundària de la província de Castelló durant l’exercici 2022. Segons la convocatòria publicada al Butlletí Oficial de la Província (BOP), la subvenció té com a termini el pròxim 18 de novembre perquè els centres educatius interessats presenten les seues sol·licituds.

‘Recorre Castelló’ destina un total de 50.000 euros per al transport que siga necessari per a la realització d'aquelles activitats nàutiques i de senderisme. A més a més, aquest programa també ha consignat un total de 41.000 euros, designats a l'assistència tècnica de tots dos programes esportius, dels quals 26.000 euros s'inverteixen en les rutes o programes de senderisme i un total de 15.000 euros van relacionats amb els mateixos serveis tècnics de les activitats nàutiques que es realitzen a la província.

Baños ha afirmat que aquesta línia d'ajudes, pressupostada en #MésImpulsCastelló, té com a objectiu ‘’aproximar a l'alumnat de l'interior activitats aquàtiques i a l'estudiantat de municipis costaners a pràctiques senderistes, oferint-se activitats en totes les comarques de la província’’.

La diputada provincial d’Esports ha afirmat que la província de Castelló «reuneix unes característiques ideals per a la realització d'activitats tant nàutiques com de senderisme’’. A més, Baños ha destacat que, gràcies a aquest projecte, ‘’mostrarem a molts xiquets i xiquetes experiències esportives molt gratificants perquè, aquests esports que no poden practicar amb tanta freqüència a causa del seu entorn demogràfic, es convertisquen en un dels seus entreteniments favorits’’.

El programa oferta 16 rutes de entre 5 i 12 quilòmetres, dues per cada comarca (Els Ports, Alt Maestrat, Baix Maestrat, Plana Baixa, Plana Alta, l’Alcalatén, Alt Millars i Alto Palancia), i es faran en horari escolar. 

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador