Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació obri una línia de beques de 30.000 euros a la qual podran acollir-se els 8 atletes castellonencs participants a Tòquio 2020

La Diputació obri una línia de beques de 30.000 euros a la qual podran acollir-se els 8 atletes castellonencs participants a Tòquio 2020
13 de Juliol de 2021

La diputada Tania Baños desitja "la major de les sorts i molts èxits" a uns esportistes als quals reconeix la condició "d'ambaixadores i ambaixadors de la nostra província"

La Diputació ha reservat una partida de 30.000 euros en concepte de beques per als esportistes de la província de Castelló participants en els Jocs Olímpics de Tòquio que s'inauguren el pròxim 23 de juliol. Així ho ha anunciat la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, qui ha explicat que "la Diputació vol estar al costat de les i els esportistes de la nostra terra que han treballat intensament al llarg dels últims cinc anys per a complir el somni de participar en aquests jocs". Unes olimpíades que "probablement seran les més complicades de la història, perquè se celebraran sense públic i perquè hi ha hagut que retardar-les 12 mesos per la irrupció de la pandèmia del Covid, per la qual, a més, al març de 2020 va caldre suspendre de manera abrupta els entrenaments".

Baños, que ha explicat que les i els olímpiques de Castelló podran acollir-se a aquestes ajudes a la volta de Tòquio, ha volgut mostrar la gratitud de la Diputació cap a aquests esportistes en nom de la societat de la nostra província". "Les i els esportistes", ha afegit, "són grans ambaixadores i ambaixadors d'aquesta terra, alguna cosa que comprovarem quan en les retransmissions de televisió i en la resta de mitjans s'al·ludisca a la seua procedència geogràfica".

La diputada provincial desitja "la major de les sorts i molts èxits" a la delegació castellonenca i a la resta d'atletes espanyols.

Els esportistes de la província de Castelló que participaran en Tòquio 2020 són

-Pablo Herrera, voleibol de platja.

-Lidón Muñoz, natació.

-Sebastián Mora, ciclisme de pista.

-Sara Sorribes, tennis (individual i dobles).

-Pablo Torrijos, triple salt.

-Lois Maikel Martínez, llançament de disc.

-Pau Torres, futbol.

-Ariadna Edo, natació adaptada.

Es dóna la circumstància que l'equip espanyol d'atletisme comptarà amb huit integrants del Club d'Atletisme Platges de Castelló, entre ells, els provincials Pablo Torrijos i Lois Maikel Martínez.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador