Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació secunda econòmicament el campionat mundial Futnet femení que se celebra aquest cap de setmana a Borriana

La Diputació secunda econòmicament el campionat mundial Futnet femení que se celebra aquest cap de setmana a Borriana
7 d'Octubre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca la importància d'acollir una prova que fomenta la igualtat i ajuda a consolidar a la província com a territori de celebració d'esdeveniments esportius

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presidit a l'ECO Les Aules l'acte de presentació del campionat mundial de Futnet femení que s'inaugura demà a Borriana i es prolongarà al llarg del cap de setmana amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló. També han assistit el vicepresident d'Unió Internacional de Futnet (UNIF) i president de Futnet España, Sorin Taule Radoi; el vicepresident de Futnet España, Juan Sánchez, i el regidor d'Esports de Borriana, Vicente Aparisi.

El Futnet és un esport de pilota nascut fa un segle que combina velocitat, precisió, habilitat tècnica i estratègia, en el qual dos equips s'enfronten a banda i banda d'una xarxa de 1,10 metres d'altura per a tractar de puntuar fent rebotar la pilota en el camp contrari sense que siga retornat.

En aquest campionat competeixen deu seleccions en les modalitats d'individual, parella i trios: Espanya, Mali, l'Iraq, Polònia, Hongria, Dinamarca, Romania, Costa d'Ivori, Suïssa, i República Txeca.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha donat la benvinguda a l'organització i les participants i ha mostrat la seua satisfacció "per poder acollir a la província de Castelló un campionat mundial femení que fomenta la igualtat en l'esport i ens posiciona com a territori que dóna suport a l'esport, i la igualtat en l'esport’’.

Per la seua part, el president de Futnet España, Sorin Taule Radoi, ha agraït el suport mostrat per la Diputació i espera que el mundial "siga un èxit esportiu que ajude al fet que la província es continue consolidant com a lloc de celebració d'esdeveniments esportius".

La UNIF és l'organisme internacional que regula el Futnet i organitza el campionat mundial. A Espanya la representació correspon des de la seua fundació en 2017 a l'Associació Espanyola de Futnet, que té la seua seu a Borriana.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador