Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació consolida la seua aposta per l'esport sostenible a la província donant suport a la novena edició del ECO Rallye Comunitat Valenciana

La Diputació consolida la seua aposta per l'esport sostenible a la província donant suport a la novena edició del ECO Rallye Comunitat Valenciana
1 de Març de 2022

Els dies 4, 5 i 6 de març, 40 equips de diferents nacionalitats disputaran a la província l'única prova en el món en la qual els vehicles arrenquen impulsats per energies renovables

La Diputació de Castelló aferma el seu compromís amb la promoció de la mobilitat sostenible a través de l'esport tornant a patrocinar el RESSÒ Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana, que es disputa els dies 4, 5 i 6 de març. Aquest matí la diputada d'Esports, Tania Baños; el president organitzador del Ressò Rallye, Fernando Lobón; el gerent de Kia Automoció Cano; Jorge Andreu, i el subcampió del Campionat d'Espanya d'Energies Alternatives, José Manuel Pérez, han presentat en l'Espai Cultural Les Aules la novena edició d'aquest esdeveniment esportiu que va ser patrocinat amb 12.250 euros per l'entitat provincial en l'anterior campanya.

Baños ha afirmat en la presentació que aquesta prova ‘’és un clar exemple de com fomentar les activitats esportives sostenibles a la nostra província’’ i ha reflexionat sobre això desitjant que ‘’els mecanismes que es desenvolupen en aquesta prova puguen ser en el futur els nostres mecanismes de vida a l'hora de desplaçar-nos en el dia a dia, valorant les energies renovables i l'oportunitat que ens donen per a canviar el nostre model i fer-lo sostenible’’.

Referent nacional i internacional

Aquesta novena edició ha superat totes les expectatives i va penjar el cartell de complet dies abans que finalitzés oficialment el termini d'inscripció. Un total de 40 equips de diferents nacionalitats correran en aquesta prova castellonenca referent i puntuable tant per al campionat internacional FIA ecoRallye Cup com per al Campionat d'Espanya d'Energies Alternatives.

Aparador ECO

Una prova que es caracteritza per ser l'única competició automobilística del món en la qual els vehicles arrenquen impulsats per energies cent per cent renovables. A més, per a aquesta ocasió s'han implementat importants millores en la infraestructura de recàrrega elèctrica inicial, amb l'objectiu de potenciar encara més el missatge de sostenibilitat que aquesta competició pretén transmetre.

Promoció esportiva i turística

Baños ha recalcat que aquest esdeveniment ‘’recorre més de 440 quilòmetres de les nostres comarques durant tres dies, cosa que suposa una oportunitat perfecta perquè tant participants de la prova com espectadors nacionals i internacionals puguen conèixer els meravellosos llocs i paisatges que ens ofereix Castelló’’. El Ressò Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana 2022 arrencarà el divendres 4 de març a les dotze del migdia des de Morella, amb la sortida del primer participant, i acabarà a la ciutat de Castelló el diumenge, visitant 40 municipis de set comarques diferents de la província.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador