Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló aposta per la inclusió social destinant 50.000 euros en ajudes per a clubs d'esport adaptat de la província

La Diputació de Castelló aposta per la inclusió social destinant 50.000 euros en ajudes per a clubs d'esport adaptat de la província
11 de Març de 2022

La diputada Tania Baños recorda en 2021 van tenir accés a aquesta subvenció els set clubs que la van sol·licitar

La Diputació de Castelló ja ha aprovat les bases de la línia d'ajudes a clubs d'esport adaptat per valor de 50.000 euros, per a continuar treballant a favor la inclusió social i la igualtat real a la província. Es tracta d'una partida contemplada en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022, destinada a equips que competisquen en l'àmbit autonòmic, nacional o internacional. Els clubs interessats a accedir a aquestes ajudes tenen de termini per a presentar les seues sol·licituds fins a l'1 d'abril de 2022.

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha explicat que l'objectiu d'aquesta convocatòria «és donar suport i cobertura a un sector de l'esport que el necessita, fomentant la inclusió social, des del convenciment que totes les persones tenen el dret a fer esport i a competir».

Baños ha recordat que en 2021 els set clubs esportius adaptats de la província que van sol·licitar ajuda, la van obtindre.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador