Logo de la Diputació de Castelló Logo de Esports

Actualitat

La Diputació de Castelló aposta per la inclusió social destinant 50.000 euros en ajudes per a clubs d'esport adaptat de la província

La Diputació de Castelló aposta per la inclusió social destinant 50.000 euros en ajudes per a clubs d'esport adaptat de la província
11 de Març de 2022

La diputada Tania Baños recorda en 2021 van tenir accés a aquesta subvenció els set clubs que la van sol·licitar

La Diputació de Castelló ja ha aprovat les bases de la línia d'ajudes a clubs d'esport adaptat per valor de 50.000 euros, per a continuar treballant a favor la inclusió social i la igualtat real a la província. Es tracta d'una partida contemplada en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022, destinada a equips que competisquen en l'àmbit autonòmic, nacional o internacional. Els clubs interessats a accedir a aquestes ajudes tenen de termini per a presentar les seues sol·licituds fins a l'1 d'abril de 2022.

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha explicat que l'objectiu d'aquesta convocatòria «és donar suport i cobertura a un sector de l'esport que el necessita, fomentant la inclusió social, des del convenciment que totes les persones tenen el dret a fer esport i a competir».

Baños ha recordat que en 2021 els set clubs esportius adaptats de la província que van sol·licitar ajuda, la van obtindre.