Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló impulsa als clubs amb secció absoluta i competicions esportives de municipis de menys de 3.000 habitants

La Diputació de Castelló impulsa als clubs amb secció absoluta i competicions esportives de municipis de menys de 3.000 habitants
31 de Març de 2023

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca que “es tracta d'una convocatòria que naix de les reivindicacions dels clubs que no tenen secció base i que es quedaven fora de les convocatòries existents”

La Diputació de Castelló, a través de l'àrea d'Esports que dirigeix la diputada provincial Tania Baños, ha aprovat la concessió de subvencions per un import de 100.000 euros per als clubs amb competicions oficials d'àmbit provincial i autonòmic en categoria absoluta de municipis amb una població inferior a 3000 habitants. Les sol·licituds es poden presentar fins al 14 d'abril de 2023.

Baños ha destacat que “es tracta d'una convocatòria nova que naix de les reivindicacions dels clubs que no tenen secció base, la majoria d'ells en municipis de l'interior de la província, i que, fins ara, es quedaven fora de les convocatòries existents”.

“D'aquesta manera, ampliem els clubs i els i les esportistes als qui arriben les subvencions de la Diputació, a més d'utilitzar-ho com una nova eina per a lluitar contra la despoblació i evitar que els clubs esportius dels pobles xicotets desapareguen”, ha afegit Baños.

Les subvencions objecte de la present convocatòria es destinaran a finançar les activitats derivades dels entrenaments i les competicions dels clubs esportius. Així, seran subvencionables les llicències esportives, arbitratges, material esportiu, roba esportiva, transport i lloguer d'instal·lacions esportives.

Cal assenyalar que les ajudes es desenvolupen en el marc del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació de Castelló per al trienni 2023-2025, en el qual es fixen per al Servei d'Esports com a objectius estratègics en matèria esportiva fomentar la promoció de l'esport i l'activitat física i impulsar els clubs i les associacions que promouen l'esport en els municipis de la província de Castelló.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador