Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló mostra el seu suport a l'esport base amb una línia de subvencions de 600.000 euros

La Diputació de Castelló mostra el seu suport a l'esport base amb una línia de subvencions de 600.000 euros
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños.
14 de Març de 2023

El president José Martí reitera l'aposta de la institució provincial “per crear les condicions que permeten que totes les xiquetes i xiquets de la província puguen fer esport”

La Diputació de Castelló manté la seua ferma aposta per l'esport base i ho fa amb una línia de subvencions de 600.000 euros. El president José Martí reitera el suport de la institució provincial a l'esport base i destaca el treball que s'està realitzant “per a crear les condicions que permeten que totes les xiquetes i xiquets de la província puguen fer esport”.

Martí ha destacat «la decidida aposta per l’esport base de la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, que des de 2019 ha multiplicat per set aquesta partida en nom de la generalització de la pràctica de l'esport entre joves i escolars en el conjunt de la província».

En aquest sentit, ha incidit en què amb caràcter general s'han pressupostat 600.000 euros per als clubs de l'esport base en tota mena de modalitats esportives, quantitat a la qual cal sumar altres 100.000 euros perquè els qui viuen en poblacions de menys de tres mil habitants també puguen entrenar i competir. «Una xifra de 700.000 euros que contrasta amb el que s'invertia en l'esport base en 2019 quan arribem a la Diputació, quan la xifra era de tan sols 100.000 euros».

Per la seua part, la diputada d'Esports, Tania Baños, també ha destacat que l'esport base “és la cantera de formació dels esportistes provincials i, per això, hem anat incrementant significativament aquesta partida perquè totes les xiquetes i tots els xiquets de la província estiguen en disposició de fer esport, visquen en el lloc que visquen de la nostra geografia”.

Tal com es recullen en les bases, es podran subvencionar les següents activitats: llicències esportives, arbitratges, material esportiu, roba esportiva, transport i lloguer d'instal·lacions esportives.

Finalment, cal assenyalar que l'àrea d'Esports de la Diputació de Castelló està treballant en l'activació d'una nova convocatòria de subvencions dirigida a clubs sense secció d'esport base de municipis de menys de 3.000 habitants amb l'objectiu de lluitar contra la despoblació, ajudant econòmicament als equips i associacions esportives de municipis xicotets.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador