Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló presenta la 39a edició del Circuit Provincial de Tennis amb la participació de 8 clubs

La Diputació de Castelló presenta la 39a edició del Circuit Provincial de Tennis amb la participació de 8 clubs
La diputada d'Esports, Tania Baños, en la presentació de la trenta-novena edició del Circuit Provincial de Tennis.
26 de Juliol de 2022

El torneig es prolongarà fins al 10 de setembre i contempla les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet

La diputada provincial responsable de l'àrea d'Esports, Tania Baños, ha presentat aquest migdia en les instal·lacions del Club de Tennis de Castelló la trenta-novena edició del Circuit Provincial de Tennis, que va arrancar el 18 de juliol i es prolongarà fins al 10 de setembre. A més, compta amb la participació del Club de Tennis Almassora; Club de Tennis de Vila-real; CC d'Onda; Scude Nules; Club de Tennis Uxó; Club de Tennis Benicarló; Club de Tennis Borriana i Club de Tennis Castelló. En l'acte, Baños ha estat acompanyada pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Castelló, Omar Braina; el vicepresident de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, Mario Molina; i per l'organitzador de l'esdeveniment, Jorge Bellés.

La diputada s'ha mostrat ‘’molt orgullosa de poder continuar realitzant un torneig tan longeu i amb tanta participació que permet a totes i tots els nostres joves gaudir del tennis en huit pobles de Castelló’’. Sobre aquest tema, Baños ha explicat que es tracta d'una competició destinada a les categories de benjamí (9 i 10 anys), aleví (11 i 12 anys), infantil (13 i 14 anys) i cadet (15 i 16 anys) ‘’cosa que suposa inculcar uns valors tan importants i representatius que reuneix aquest esport, com l'esforç, l'empatia i el respecte’’.

Una vegada completat aquest circuit provincial de tennis, es realitzarà la tradicional Gala del Tennis Provincial, on s'entregaran els corresponents premis i trofeus.