Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló reafirma el seu compromís amb la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2021

La Diputació de Castelló reafirma el seu compromís amb la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2021
19 de Juliol de 2021

El president de la institució provincial, José Martí, i la diputada d'Esports, Tania Baños, reben al director de la prova, Ángel Casero

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha confirmat hui el suport de la institució provincial a la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, que l'any que ve arribarà a la seua 73a edició. Martí, acompanyat per la diputada d'Esports, Tania Baños, ha rebut al Palau de les Aules el director de la prova, Ángel Casero, qui els ha avançat que la ronda valenciana es disputarà del 2 al 6 de febrer de 2022.

La 73é edició de la ronda valenciana, l'última emmarcada dins de la categoria UCI Pro Sèries, començarà a Castelló, tindrà la seua etapa reina a Alacant i finalitzarà a València, segons ha destacat Casero, qui ha posat en valor el suport de la Diputació de Castelló a una prova que creix de manera notable any rere any.

José Martí ha destacat l'impacte que té la Volta a la Comunitat Valenciana tant a nivell esportiu com turístic, alguna cosa que denota el fet que la retransmissió televisiva de la prova en l'edició d'aquest 2020 haja arribat a 190 països de tot el món.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador