Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló rep en Castàlia el plat commemoratiu del centenari del CD Castellón

La Diputació de Castelló rep en Castàlia el plat commemoratiu del centenari del CD Castellón
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el Chief Comercial Officer del club, Robin Taylor.
1 de Febrer de 2023

El president de la institució provincial, José Martí, ha destacat el projecte «seriós» de l'actual directiva per a impulsar el creixement de l'equip albinegre

El Club Deportivo Castellón es troba ultimant els actes que posen punt i final a l'homenatge als seus 100 anys d'història i la Comissió Delegada del Centenari ha fet possible, al costat de la Diputació de Castelló, que cada localitat de la província de Castelló espere un plat commemoratiu del Centenari.

Dins del programa d'actes oficials del Centenari es troba una iniciativa que va arrancar la setmana passada, quan la Comissió Delegada del Centenari, a través de la Diputació, va fer arribar un plat del Centenari del CD Castellón a cadascuna de les 135 localitats de la província, on cada plat il·lustra el nom de cada localitat castellonenca.

"Per al Club Deportivo Castellón és un honor i una obligació donar visibilitat a tots els municipis de la província de Castelló i quina millor manera que a través de la Diputació. Si hi ha alguna cosa que tenim molt clar des que arribem és que la província és albinegra. És increïble la quantitat de orelluts que venen cada diumenge a Castàlia des de tots els pobles de la província. Ells mereixen el nostre respecte i agraïment", ha manifestat Robin Taylor, CCO (Chief Comercial Officer) del Club.

Per part seua, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat l'"excel·lent relació" de la institució provincial amb el club, que va tindre un de les seues principals fites al maig de 2022, quan es va concedir l'Alta Distinció de la Diputació al CD Castellón amb motiu del seu centenari.

Martí ha ressaltat la "il·lusió" que es viu a la província pel projecte "seriós" de la nova directiva per a impulsar el creixement del CD Castellón, a la qual ha desitjat tots els èxits perquè, a curt termini, l'equip albinegre puga arribar a les cotes més altes del futbol espanyol.

Martí ha recordat l'habitual col·laboració amb la Fundació Albinegra i ha posat en valor el principal patrimoni del club, com és "la seua afició".

El CD Castellón, a través de la Fundació Albinegra, vol agrair a la Diputació, i a cadascuna de les localitats de la província de Castelló per implicar a tota la província en homenatge al Centenari del Club Deportivo Castellón.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador