Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló confirma amb 250.000 euros la seua aposta pels esportistes de la província

La Diputació de Castelló confirma amb 250.000 euros la seua aposta pels esportistes de la província
29 de setembre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, afirma que aquestes beques “ajuden els esportistes a cobrir les despeses que tenen en la pràctica de la seua disciplina”

La Diputació de Castelló ha ratificat la concessió d'un total de 250.000 euros en ajudes a esportistes de la província amb la finalitat de facilitar el seu rendiment i fomentar la seua participació en competicions nacionals i internacionals.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat que amb aquestes beques “reforcem el nostre suport als i les esportistes perquè puguen cobrir les despeses que suposen la pràctica de la seua disciplina esportiva, com el transport o les sessions fisioterapèutiques”. “Volem estar amb elles i ells, que aconseguisquen noves fites esportives i que nostre *territoria sàrria *conociado tant a nivell nacional com internacional com bressol de grans esportistes”.

Baños ha apuntat que existeix un important nombre de dones esportistes becades, “la qual cosa evidencia que cada dia més les dones anem guanyant espai dins del món esportiu i fent de la nostra societat un lloc més just i igualitari”.

La primera línia d'ajudes ha beneficiat a un total de 19 esportistes de la província que competeixen a nivell internacional, repartits en huit modalitats esportives diferents: Trail Running (3), golf (6), triatló (2), pàdel (1), ball (2), ciclisme (1), ball esportiu (2) i tennis (2). Aquesta beca esportiva està dotada amb 50.000 euros.

El gruix de les subvencions, amb un pressupost de 200.000 euros, ha arribat a 130 esportistes de 34 modalitats diferents: atletisme (45), ball esportiu (10), tennis taula (3), motociclisme (6), gimnàstica artística (4), taekwondo (3), ciclisme (8), patinatge velocitat (4), pilota valenciana (4), golf (2), natació (7), motocròs (1), triatló (3), inland càsting (1), pilot (2), ciri (1) gimnàstica (1), frontenis (1), handbol (1), hoquei (2), Trail Running (1), paddle surf (2), grappling (1), lluita olímpica (1), natació adaptada (2), gimnàstica rítmica (2), kick boxing (1), esports aeris (4), karts (1), kitkid (1), hoquei línia (1), patinatge (1), whu-shu (2) i pesca (1).

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador