Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló dona suport amb 6.000 euros el primer Torneig Nacional de Pàdel Unificat

La Diputació de Castelló dona suport amb 6.000 euros el primer Torneig Nacional de Pàdel Unificat
5 de Novembre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, afirma que aquest esdeveniment esportiu pioner i inclusiu servirà per a promocionar i fomentar l'esport i el turisme en el nostre territori

La Diputació de Castelló secunda amb 6.000 euros el primer Torneig Nacional de Pàdel Unificat organitzat per Special Olympics Espanya, que es disputarà els dies 6 i 7 de novembre a la ciutat de Castelló. La diputada d'Esports, Tania Baños, i el director general de Special Olympics Espanya, Enric Blesa, han presentat aquest matí l'esdeveniment al pati del ‘Espai Cultural Obert’ dels Aules.

Baños ha agraït als organitzadors el seu treball i esforç per a tirar avant aquest torneig nacional i ha explicat que per a la Diputació ‘’és un autèntic honor poder col·laborar amb aquest projecte esportiu inclusiu, pioner al nostre país i que servirà per a promocionar i fomentar l'esport i el turisme en el nostre territori’’.

Sobre aquest tema, la diputada ha afirmat que ‘’des d'aquesta institució provincial sempre secundarem tot tipus d'esdeveniments esportius que fomenten l'esport inclusiu i la integració social. Mostra d'això són les ajudes de 50.000 euros que hem destinat per a la pràctica esportiva de persones amb discapacitat’’. Cal destacar que aquesta línia de subvencions ha augmentat en 10.000 euros respecte a l'exercici de 2020.

Per la seua part, el director general d'Special Olympics Espanya, Enric Blesa, s'ha mostrat agraït amb el suport mostrat per la institució provincial i ha afirmat que aquest torneig "fomenta la integració social, el desenvolupament de la condició física i augmenta l'autoestima i la superació personal".

Special Olympics Espanya és una organització esportiva internacional que organitza esdeveniments esportius amb persones amb discapacitat intel·lectual tenint com a meta desenvolupar la confiança en si mateixes i les seues habilitats socials mitjançant l'entrenament i la competició esportiva. En aquest primer Campionat Nacional de Pàdel Unificat, participaran 80 esportistes de cinc comunitats autònomes. L'esdeveniment finalitzarà el diumenge al migdia amb el lliurament de medalles i una cerimònia de clausura.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador