Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló ja ha aprovat les bases dels 600.000 euros pressupostats en 2022 per a ajudes als clubs de l'esport base

La Diputació de Castelló ja ha aprovat les bases dels 600.000 euros pressupostats en 2022 per a ajudes als clubs de l'esport base
24 de Febrer de 2022

El president José Martí destaca que s'ha quadruplicat la dotació econòmica d'aquesta convocatòria respecte a 2020 perquè una de les prioritats de la institució és que cada vegada més escolars i adolescents facen esport

L'àrea d'Esports de la Diputació de Castelló ja ha aprovat les bases de les ajudes per als clubs de l'esport base de la província, que en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 compten amb una partida de 600.000 euros, xifra que multiplica per quatre la quantitat invertida en 2020, que es va situar en 150.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 d'abril de 2022. Entre altres, es consideren despeses subvencionables els relacionats amb l'adquisició de material, transport d'esportistes i personal, arbitratges, lloguer d'instal·lacions esportives i llicències federatives.

El president José Martí ha subratllat que «aquest important augment es correspon amb el nostre compromís de fomentar i generalitzar la pràctica de l'esport entre xiquetes, xiquets i adolescents, perquè tenim el convenciment que l'esport és sinònim de salut, a més d'una eficaç eina educativa».

Per part seua, la diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha fet referència al fet que l'equip de govern de la institució provincial treballa perquè «es faça esport en tot el territori de la província i perquè el lloc de residència no supose un inconvenient per a ningú». Es refereix a la voluntat que «la pràctica de l'esport també siga una realitat en l'entorn rural dels pobles d'interior».

La diputada ha assenyalat que «ens bolquem per a generalitzar la pràctica de l'esport en equip entre les nostres xiquetes, xiquets i adolescents per ser una eina formativa per a la vida molt eficaç perquè fa aflorar la importància de valors com la solidaritat o de l'afany de superació».

A més, ha incidit en què «quan parlem d'esport no ens referim només al futbol, ja per exemple, l'any passat, també van rebre subvenciones equips de disciplines tan variades com atletisme, triatló, bàsquet, handbol, natació, patinatge, taekwondo, rugbi, beisbol, ciclisme, pàdel, gimnàstica i pilota.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador