Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació destina 80.000 euros en ajudes als esportistes que competeixen en l'àmbit internacional, un 60% més que en 2021

La Diputació destina 80.000 euros en ajudes als esportistes que competeixen en l'àmbit internacional, un 60% més que en 2021
15 de Febrer de 2022

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca que «estem davant una inversió molt rendible perquè els nostres esportistes són excel·lents ambaixadors de la província de Castelló»

La Diputació de Castelló ha activat el desenvolupament de les partides de l'àrea d'Esports consignades en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 amb l'aprovació de les bases de les ajudes per valor de 80.000 euros per a esportistes de la província que competisquen en l'àmbit internacional. Segons ha explicat la diputada Tania Baños, aquesta línia de subvencions ha experimentat un increment del 60% respecte a l'exercici anterior, en el qual la quantitat pressupostada va ser de 50.000 euros. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 18 de març de 2022.

La diputada ha explicat que l'increment pressupostari de 30.000 euros per al present exercici era necessari «per l'elevat nivell que van aconseguint els nostres esportistes en diferents modalitats i pel fet de cada any és major el nombre d'esportistes que competeix fora de les nostres fronteres». A més, ha afegit que «aquestes ajudes són en realitat una inversió molt rendible perquè els nostres atletes són excel·lents ambaixadors de la província de Castelló, que porten el nom de la nostra terra als llocs en els quals competeixen».

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador