Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació renova el suport a la Infinitri Triathlon Almassora, que bat rècord de participació

La Diputació renova el suport a la Infinitri Triathlon Almassora, que bat rècord de participació
15 de setembre de 2021

La diputada d’Esports, Tania Baños, destaca que la província de Castelló és una de les províncies que més esdeveniments recupera per als pròxims mesos

La Diputació de Castelló donarà suport a la cinquena edició de la prova esportiva Infinitri Triathlon Almassora que es disputarà el pròxim 19 de setembre a la platja de la Torre de la ciutat costera. Aquest esdeveniment esportiu, en paraules de la diputada d'Esports, Tania Baños, “s'ha fet un lloc important en el calendari esportiu autonòmic i estatal i mereix tot el nostre suport”. Per a Baños “és una bona notícia que els clubs recuperen les seues agendes esportives i que Castelló siga una de les províncies que més esdeveniments esportius programa per als pròxims mesos”. Malgrat coincidir en el mateix cap de setmana amb el Campionat Autonòmic (Oliva) i Estatal (Bilbao) de Half-ironman, el Infinitri Almassora ha estat molt prop d'aconseguir els 400 inscrits.

Aquesta xifra suposa superar els inscrits de l'edició 2019, l'última prèvia a l'aparició del Covid-19, seguint així l'evolució ascendent de l'esdeveniment. Aquesta cinquena edició es caracteritza per ser la que compta amb la major representació de nacionalitats, ja que a més de la participació nacional, tindrem representació d'Alemanya, l'Argentina, Cuba, l'Equador, França, Irlanda, Israel, el Regne Unit, Romania i Veneçuela.

Una característica d'aquest esdeveniment és el paratge del va riure Millars, per on transcorre part de la prova i que, en paraules de la diputada, «és un gran atractiu turístic i esportiu»’. A més, la platja de la Torre, on s'inicia la prova, està guardonada amb la bandera blava.

Aquesta edició compta amb dues distàncies: la denominada half-ironman, on es res 1,9 quilòmetres, es realitzen posteriorment 86 quilòmetres de ciclisme i s'acaba amb una mitjana marató, és a dir, 21 quilòmetres; i la distància Olympic+, on es res 1,5 quilòmetres, es realitzen 43 quilòmetres de ciclisme i s'acaba corrent 10 quilòmetres.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador