Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació renova el seu compromís esportiu donant suport a la cinquena edició del InfinitriMan 2021

La Diputació renova el seu compromís esportiu donant suport a la cinquena edició del InfinitriMan 2021
5 d'Octubre de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, es mostra privilegiada en poder "comptar amb una prova esportiva tan exigent a la província"

La Diputació de Castelló ha renovat el seu compromís amb l'esport a la província i recolza la que serà la cinquena edició del InfinitriMan, una exigent prova esportiva que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d'octubre i que compta amb més de 150 participants, tant nacionals com internacionals. Durant aquestes tres jornades, les persones adscrites a la prova realitzaran un total de 10 quilòmetres nadant, 420 quilòmetres en bicicleta i 84 quilòmetres corrent.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha sigut l'encarregada de presentar aquest esdeveniment esportiu juntament amb el responsable i director de la competició, Manu García. La diputada ha agraït el treball realitzat per l'organització i s'ha mostrat privilegiada en poder "comptar amb una prova esportiva tan exigent a la província de Castelló que ens permet projectar nacional i internacionalment la nostra marca esportiva de la Diputació". En aquesta línia, Baños ha animat a la població castellonenca a gaudir d'aquestes jornades esportives tan exigents i prestigioses.

Tot està preparat perquè la cinquena edició del InfinitriMan de començament. La primera etapa s'inicia dijous a les 8.30 hores a la platja del Planetari de Castelló, deixant-se per al divendres 8 d'octubre la prova ciclista i per al dissabte 9 la carrera a peu. Aquest esdeveniment esportiu suposa una ocupació hostalera d'aproximadament 600 places i un moviment econòmic pròxim als 120.000 euros.

Aquesta prova es diferencia la resta de Ultraman que, a més de l'atleta, l'equip han de formar-lo una tripulació d'almenys dues persones, que s'encarregaran d'orientar, avituallar, secundar i ajudar en tot el necessari a l'atleta.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador