Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació dona suport a la celebració de la ‘Gegant Small’, la marató de BTT més dur d'Espanya

La Diputació dona suport a la celebració de la ‘Gegant Small’, la marató de BTT més dur d'Espanya
3 de Maig de 2022

La diputada d'Esports, Tania Baños, ressalta el poder de convocatòria de la prova i el poder revulsiu per a l'economia de les comarques de l'interior

La Diputació de Castelló recolza la celebració, aquest mateix dissabte 7, de la ‘Gegant Small’, una de les competicions de bicicleta de muntanya (BTT) més exigents del panorama espanyol. El punt d'eixida i arribada serà Sant Joan de Moró. La diputada d'Esports, Tania Baños, ha presentat hui la sisena edició de la prova, catalogada per molts com “la marató més exigent i dur que hi ha en tota Espanya”. Al costat d'ella ha acudit l'alcalde de Sant Joan de Moró, Vicente Pallarés; i l'organitzador de la prova, Manolo Mallol.

Amb les inscripcions ja tancades, enguany la ‘Gegant Small’ congregarà a més de 600 participants, que recorreran un total de 120 quilòmetres en ple interior de la província. Es travessaran els termes municipals de l'Alcora, Llucena, Castillo de Vilamalefa, Figueroles i Sant Joan de Moró, amb un desnivell de més de 3.600 metres. Respecte a això, Baños ha afirmat que “tots els esportistes recorreran un interior natural i divers, ple de desnivells i de paisatges sorprenents que fan de Castelló un destí idoni per a realitzar aquest tipus de carreres”. “Gràcies a aquesta competició”, ha continuat, “es promociona i fomenta el patrimoni natural del territori, generant activitat econòmica i social no només en els municipis pels quals transcorre la prova, sinó també en els més pròxims”.

La competició compta amb la col·laboració econòmica de la Diputació a través de la línia de subvencions per a la realització d'esdeveniments esportius a la província. Baños ha recordat que, aquelles entitats privades, clubs o organitzacions interessades a optar a les ajudes en en el present any poden presentar la seua sol·licitud fins al pròxim 29 de maig.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador