Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació i el Playas de Castellón preparen per al 29 de juny el Memorial José Cansino d’atletisme

La Diputació i el Playas de Castellón preparen per al 29 de juny el Memorial José Cansino d’atletisme
23 de Juny de 2021

La diputada d'Esports, Tania Baños, destaca la reactivació de l’agenda esportiva a la província després de l’aturada de 2020. La competició se celebrarà en les instal·lacions de Gaetà Huguet i comptarà amb la participació internacional de l’Sporting de Lisboa

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha presentat aquest matí al pati de les Aules l’octava edició de la competició d'atletisme Trofeu Diputació de Castelló Memorial José Cansino, en la que participara el pròxim 29 de juny esportistes tant nacionals com internacionals. En el marc d'aquesta competició també se celebrarà la Copa Ibèrica, en la que participaran esportistes del club d'atletisme Playas de Castellón i del club portugués Sporting de Lisboa, on es decidirà el guanyador en funció de les marques aconseguides pels representants de cada club.

A l'acte ha assistit el director del meeting, Pepe Ortuño; el responsable de comunicacions institucionals, Toni Simarro; l'atleta olímpic Lois Martínez; la medallista absoluta nacional de llançament de martell Osarumen Odeh; la medallista en proves combinades Claudia Conte; i la medallista olímpica i primera dona a ocupar una de les vicepresidències de la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF), Ximena Restrepo.

En opinió de Baños, “aquesta competició és un exemple més de la reactivació de les activitats esportives de la província que creen un espai segur per a practicar esport”. A més a més, ha felicitat el club per “la recent distinció de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme com a ‘Millor Organitzador de Meeting Aire Lliure de 2020’. “Activitats esportives com la Copa Ibèrica atrauen a gent de tot el món i ajuden a situar a la província de Castelló en el mapa fomentant el turisme i la reactivació del territori”, ha afegit la diputada.

Paral·lelament al Trofeu Diputació de Castelló Memorial José Cansino, es realitzarà una competició de relleus 4x400 femení en les quals les atletes tindran l'última oportunitat per a aconseguir les marques mínimes olímpiques.

La Diputació de Castelló continuarà impulsant l'esport segur i de qualitat per a reactivar un dels sectors més afectats per la pandèmia i per a potenciar una activitat que genera incomptables beneficis per a les persones que ho practiquen.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador