Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La XI Infinitri 113 Triathlon Peñíscola se celebrará el 23 de abril con récord de participación femenina

La XI Infinitri 113 Triathlon Peñíscola se celebrará el 23 de abril con récord de participación femenina
18 d'Abril de 2023

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, destaca que acudiran més de mil participants procedents d'una vintena de països

La Diputació de Castelló ha presentat aquest matí al pati de Espai Cultural Obert Les Aules l'onzena Infinitri 113 Triathlon que se celebrarà el 23 d'abril, en la qual s'han registrat més de mil esportistes procedents d'una vintena de països, la qual cosa suposarà un rècord de participants i de nacionalitats. També es bat enguany el rècord de participació femenina.

En la presentació organitzada per la Diputació Provincial han sigut presents la diputada d'Esports; Tania Baños, el director de comunicació de la Fundació Trinidad Alfonso, Julián Lafuente; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez; i l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez.

Baños ha destacat que el rècord de participació femenina en aquestes onze edicions s'ha establit amb la inscripció de quasi 100 dones.

A més, cal assenyalar que per a aquesta edició, s'han creat noves accions de foment de la participació femenina com la creació de la carrera “infinitriWoman”. Entre les participants estarà la triatleta número 1 del rànquing mundial, l'australiana Ashleig Gentle.

L'esdeveniment continuarà formant part del Rànquing Nacional de Mitjana distància de la FETRI, i també continuarà puntuant per al Rànquing Mundial de la PTO, així com una bossa de premis de 10.000 euros.

La prova comença amb un segment de natació de 1.900 metres on l'eixida i la meta se situa en platges diferents de Peníscola. El recorregut envolta el barri antic de la localitat. Seguidament, les persones participants realitzaran un exigent circuit ciclista de 90 km per l'interior de la comarca, passant per les localitats de Càlig, Cervera i Sant Jordi.

Finalitzarà amb una carrera a peu de 21 km que començarà en el passeig marítim de la platja Nord fins a la platja Sud.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador