Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Les empreses d'arts escèniques de la Comunitat Valenciana es rendeixen al Festival de Teatre Clàssic de Peníscola

Les empreses d'arts escèniques de la Comunitat Valenciana es rendeixen al Festival de Teatre Clàssic de Peníscola
28 de Novembre de 2023

El diputat provincial de Cultura, Alejandro Clausell, recull el premi que reconeix el treball i el talent d'esta producció realitzada per la institució provincial des de fa 26 anys.

L'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana (AVETID) ha celebrat la seua gala anual en la qual ha reconegut el treball i el talent del Festival de de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola que organitza des de fa 26 anys la Diputació de Castelló.

 

AVETID ha entregat un guardó al certamen per la seua brillant trajectòria amb l'objectiu de reconéixer la dedicació i l'esforç de les persones que fan possible que se celebre esta producció cada any. I és que tal com ha ressaltat el diputat de Cultura de la Diputació de Castelló, Alejandro Clausell, “este festival s'ha consolidat com un festival de gran qualitat, convertint-se en el millor programa de teatre clàssic del panorama nacional”.

 

Clausell ha agraït a l'associació el lliurament del guardó i ha assegurat que “este premi és un reconeixement no sols als professionals de les arts escèniques que il·luminen el teatre, convertint-lo en un referent cultural, sinó també a totes i cadascuna de les persones que es donen cita cada any a Peníscola fent més gran si cap este certamen”.

 

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador