Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Martí destaca l’aposta de la Diputació de Castelló pel foment de l’esport i la salut donant suport al I Fòrum Internacional de Medicina esportiva i fisioteràpia

Martí destaca l’aposta de la Diputació de Castelló pel foment de l’esport i la salut donant suport al I Fòrum Internacional de Medicina esportiva i fisioteràpia
Presentació del programa del I Fòrum Internacional de Medicina esportiva i fisioteràpia.
15 de setembre de 2022

La cita està organitzada pel fisioterapeuta de Serena Williams, el castellonenc Rubén Mateu, i comptarà amb la presència del fisioterapeuta de Lionel Mesi, Juanjo Brau, i el metge personal de Carlos Alcaraz, Juan José López

La Diputació de Castelló ha acollit hui l’acte de presentació del programa del I Fòrum Internacional de Medicina esportiva i fisioteràpia que tindrà lloc del 23 al 25 de setembre a Benicàssim i el qual comptarà amb “ponents de gran nivell”, tal com ha destacat el president de la institució provincial, José Martí. Entre altres, destaca l’organitzador de l’esdeveniment, el castellonenc Rubén Mateu, fisioterapeuta de la tenista professional dels EUA, Serena Williams, i també comptarà amb la presència de Juanjo Brau, fisioterapeuta del jugador de futbol, Lionel Mesi, i el metge personal de Carlos Alcaraz, Juan José López.

El fòrum abordarà assumptes tan rellevants a l’àmbit esportiu i de la salut com la prevenció de les lesions, les lesions més comunes i com tractar-les i tallers pràctics que tindran lloc en espais tan emblemàtics com el Desert de les Palmes i la Via Verda.

Martí ha assenyalat la “ferma aposta” que la Diputació de Castelló manté en el foment de l’esport i la salut i que, un exemple d’això és, precisament, aquest fòrum “que compta amb tot el suport d’aquesta institució a través de les subvencions d’Esdeveniments Esportius”.

Així mateix, el president de la Diputació de Castelló també ha ressaltat l’impacte turístic de l’esdeveniment i el fet d’aprofitar “les magnífiques condicions de la província” per acollir cites com aquestes. “De ben segur serà un fòrum profitós i esperem que siga l’inici d’una cita obligada amb l’esport, la salut i les i els professionals de la medicina esportiva”, ha conclòs.

A la presentació també han assistit l’organitzador de l’esdeveniment, el castellonenc Rubén Mateu; la presidenta del Col·legi Oficial de Metges de Castelló (COMCAS), Eva Suárez; i el regidor d’Esports de Benicàssim, Arturo Martí. Mateu ha agraït a la Diputació de Castelló el seu suport a aquest esdeveniment, “un suport molt important per a poder seguir creixent en futures edicions”.

Per la seua part, Suárez ha manifestat que aquesta trobada “permetrà als col·legiats i col·legiades aproximar-se a les pràctiques mèdiques en un àmbit tan especialitzat com és la medicina esportiva”. Finalment, Arturo Martí ha destacat la “transcendència que té hui en dia la medicina esportiva i fisioterapeuta en el rendiment i la recuperació dels i les esportistes” i la “configuració geològica de Benicàssim per acollir el fòrum”.

PROGRAMA FIMEF

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador