Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina enaltix “la vocació i entrega” de la Guàrdia Civil en el 180é aniversari de la seua fundació

Marta Barrachina enaltix “la vocació i entrega” de la Guàrdia Civil en el 180é aniversari de la seua fundació
16 de Maig de 2024

La presidenta de la Diputació assistix a l'acte commemoratiu celebrat en la caserna de Castelló i destaca que “la Diputació i la Guàrdia Civil arriben on uns altres no ho fan, i estem al costat dels 135 municipis vetlant pel benestar i la seguretat dels seus ciutadans”.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit “la vocació i entrega” de la Guàrdia Civil en el 180é aniversari de la seua fundació.

La presidenta del Govern Provincial ha assistit a l'acte commemoratiu que ha tingut lloc en la caserna de la Guàrdia Civil de la capital de la Plana i en el qual s'ha fet lliurament de condecoracions pels anys de vocació i lliurament al servei del Cos, a més de reconeixements als qui han passat a la situació de retir per haver prestat un servei exemplar a la institució.

Marta Barrachina ha reconegut el gran treball que la Guàrdia Civil fa per tots nosaltres” i ha posat en valor que, “la Diputació i la Guàrdia Civil arriben on uns altres no ho fan, i estem al costat dels 135 municipis vetlant pel benestar i la seguretat dels seus ciutadans”.

Sobre aquest tema recordar que la Diputació Provincial de Castelló mostra la seua màxima col·laboració amb la Guàrdia Civil de Castelló quant al seu suport per a executar millores en les casernes, com continuar reivindicant al Govern Central més recursos humans i materials.

Eixe suport es traduïx en què la Diputació de Castelló invertix 220.000 euros a millorar casernes de la Guàrdia Civil, fins i tot sense ser la seua competència. Les actuacions definides per a la seua execució durant el present exercici inclouen les casernes de Peníscola, Vilafamés, Torreblanca i Cabanes.

Així mateix, en l'últim ple ordinari de la Diputació es va aprovar, per unanimitat, una moció per a sol·licitar al Govern d'Espanya que adopte les mesures necessàries per a millorar les plantilles i recursos de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. A través de la moció aprovada, la corporació provincial en el seu conjunt sol·liciten al Govern Central la inversió suficient per a reforçar el treball dels qui protegixen la ciutadania, els recursos suficients per a garantir la seua seguretat i la inversió oportuna per a construir instal·lacions dignes.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador