Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina reforça l'escolta activa per a atendre la necessitats i demandes del Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Marta Barrachina reforça l'escolta activa per a atendre la necessitats i demandes del Consorci Provincial de Bombers de Castelló
17 de Maig de 2024

La presidenta de la Diputació es reunix amb els sindicats representants en la Junta de Personal del consorci per a arreplegar les seues demandes i traslladar el full de ruta marcat per a donar resposta a les seues necessitats.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reforça l'escolta activa per a atendre les necessitats i demandes del Consorci Provincial de Bombers.

Sobre aquest tema, la presidenta de la institució provincial, al costat del diputat de l'àrea, David Vicente, s'ha reunit este divendres amb els sindicats representats en la Junta de Personal del Consorci Provincial de Bombers per a arreplegar les seues demandes i traslladar-los el full de ruta marcat per a donar resposta a les seues necessitats. “Cal escoltar les seues demandes i sabem que busquen la major professionalitat de les seues intervencions centrades en vetlar per la seguretat del conjunt de la ciutadania”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

Durant la trobada, la dirigent provincial ha escoltat a cadascun dels sindicats presents en la trobada i ha mostrat “la màxima predisposició” per atendre les demandes i reivindicacions del cos de bombers. “Des del primer dia estem treballant de la mà dels professionals, escoltant les seues demandes i donant resposta el més ràpid possible”, ha insistit Marta Barrachina, qui ha afegit que en la reunió “hem posat de manifest la voluntat de diàleg de l'equip de Govern Provincial amb l'objectiu d'arribar a acords que beneficien als professionals, a la institució i, sobretot, al conjunt de la ciutadania”.

La carrera professional, l'increment de personal i millores en l'organització han sigut alguns dels temes que han centrat la reunió i, com ha afegit la presidenta de la Diputació “des d'esta corporació volem ajudar i ens emplacem a pròximes reunions amb l'objectiu d'aconseguir un consorci més operatiu”.

En matèria de personal, el diputat provincial ha recordat els processos que estan actius per a cobrir 53 places del Consorci Provincial de Bombers, “donant resposta a una de les demandes més sol·licitada pel col·lectiu de bombers”, ha expressat David Vicente.

Quant a recursos materials es continua treballant en la millora de materials com la recent incorporació de semimàscares d'actuació forestal o botes d'intervenció per a tota la plantilla, així com equips complets d'intervenció en riuades i inundacions per a tots els parcs professionals i l'augment de dotació d'equips de comunicacions tetra per a tots els bombers de guàrdia en cada torn.

Així mateix, des de la Diputació de Castelló se seguix treballat per la renovació i ampliació de la flota de vehicles del Consorci Provincial de Bombers ja que una de les línies estratègiques del govern provincial és dotar als bombers del consorci dels millors mitjans possibles, “i en detectar la necessitat de renovació de la flota de vehicles d'intervenció, hem conjuminat esforços per a anar millorant els mitjans materials necessaris perquè els bombers del consorci puguen actuar davant una emergència amb els millors mitjans i, per tant, amb les màximes garanties”, ha conclòs el diputat David Vicente.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador