Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina transmet al president d’ATA el seu compromís i sensibilitat amb els autònoms

Marta Barrachina transmet al president d’ATA el seu compromís i sensibilitat amb els autònoms
28 de Novembre de 2023

La primera presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, comparteix amb Alberto Ara la seua implicació amb un sector professional “que és emprenedor, crea ocupació i genera riquesa i benestar en el nostre territori”.

“Els autònoms són herois que dia a dia aconsegueixen amb el seu esforç fer d'esta una província millor. I esta Diputació Provincial de Castelló és plenament conscient de les seues necessitats i especialment sensible amb les seues demandes”.

Així ho ha transmés la primera presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, al president de l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (ATA CV) i vicepresident de la Federación de Autónomos ATA, Alberto Ara Espasa.

“Volem ser un aliat fidel en la defensa dels interessos dels qui decideixen emprendre un projecte per compte propi. Sabem que els autònoms arrisquen la seua capital per a generar riquesa al conjunt del territori en el qual desenvolupen la seua idea de negoci. I esta implicació, la seua convicció i obstinació, mereixen que els qui estem al capdavant d'administracions públiques com esta Diputació Provincial, siguem permeables i proactius a l'hora d'implementar mesures que els beneficien. El seu èxit serà l'èxit de Castelló i estem decidits a aconseguir-lo”, tal com ha manifestat Marta Barrachina.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador