Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina: “La província de Castelló ha demostrat ser el millor escenari per a la Volta i continuarem apostant perquè el nostre territori continue sent protagonista”

Marta Barrachina: “La província de Castelló ha demostrat ser el millor escenari per a la Volta i continuarem apostant perquè el nostre territori continue sent protagonista”
4 de setembre de 2023

La presidenta de la Diputació realitza el tall de cinta de l'inici de la sisena etapa a la Vall d'Uixó i afirma que La Volta “ha de continuar sent una excel·lent plataforma per a continuar exhibint múscul i per a mostrar el gran potencial de la nostra província a tots els nivells”. La província de Castelló ha sigut l'epicentre de l'esport durant dues jornades en acollir dues etapes de la Volta Ciclista.

Castelló, 31 d’agost de 2023

“La província de Castelló ha demostrat ser el millor escenari per a la Volta i des de la Diputació de Castelló continuarem apostant perquè el nostre territori continue sent protagonista”. Així s'ha referit la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, després del tall de cinta de l'inici de la sisena etapa que ha tingut lloc a la Vall d'Uixó.

Durant dues jornades, la 78a edició de La Volta a Espanya ha tingut a la província de Castelló com a protagonista. Durant la cinquena etapa celebrada el dimecres, amb eixida des de Morella i amb meta a Burriana, va recórrer un total de 186,2 quilòmetres passant per Ares del Maestrat, Culla, Les Useres, l'Alcora, Onda, Benitandús i Azuébar. I durant el dia de hui, La Volta ha iniciat la sisena etapa a la Vall d'Uixó i passarà per Segorbe i Montanejos.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha volgut posar en valor el potencial de la província per a acollir grans esdeveniments esportius com pot ser la Volta Ciclista a Espanya i com Marta Barrachina ha afirmat, “La Volta ha de continuar sent una excel·lent plataforma per a continuar exhibint múscul i per a mostrar el gran potencial de la nostra província a tots els nivells”.

En aqueix sentit, la màxima representant de la institució provincial ha afirmat que el suport i col·laboració de la Diputació de Castelló amb La Volta “serà màxim, ja que des del govern provincial estem decidits a continuar potenciant la nostra província com a escenari esportiu i, en aquest sentit, La Volta és una gran oportunitat per a mostrar al país i a tothom les bondats del territori castellonenc, com el seu gran patrimoni i la seua rica naturalesa i orografia”.

Per a la present edició, la Diputació de Castelló destina 140.000 euros i el retorn que té la prova a la província de Castelló aconsegueix els 1,5 milions d'euros, destacant les 4.000 pernoctacions al llarg de les dues jornades així com els 2.500 desplaçaments, al marge de la premsa especialitzada, que recorren la província. Amb tot, “l'impacte internacional està més que garantit i, a més d'esport, La Volta és sinònim de promoció i impacte econòmic a la nostra província; per això, des de la Diputació de Castelló continuarem reforçant la nostra aposta per l'esport perquè la província de Castelló continue erigint-se com un gran escenari esportiu”, ha finalitzat la presidenta Marta Barrachina.