Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Patricia Puerta anima a gaudir de la ‘pilota valenciana’ amb el XIII Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda, que se celebrarà del 3 al 28 d'agost

Patricia Puerta anima a gaudir de la ‘pilota valenciana’ amb el XIII Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda, que se celebrarà del 3 al 28 d'agost
31 de Juliol de 2021

La vicepresidenta, responsable també de l'àrea d'Igualtat, ha encoratjat a la Fundació Pilota Valenciana “a fer possible la creació d'un equip femení”

El Palau Provincial de Castelló ha sigut l'escenari per a presentar el XIII Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda, una competició que es desenvoluparà del 3 al 28 d'agost a Onda, Vila-real, Borriana, Borriol i Massamagrell i que reunirà els millors esportistes de l'especialitat.

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha rebut a una representació dels ‘pilotaris’ que seran presents, acompanyats per Manolo Martín, representant de la Fundació Pilota Valenciana, que és l'entitat que organitza un trofeu que compta amb el suport de la institució provincial al costat d'altres entitats i institucions.

Puerta, que ha excusat l'absència del president, José Martí, i de la diputada d'Esports, Tania Baños, per qüestions d'agenda, ha animat a tots els castellonencs a “gaudir aquest mes d'agost de la pilota valenciana, que forma part sens dubte de les arrels de la nostra província”. Així mateix, ha posat en valor els 18.000 euros que aporta la Diputació a la Fundació Pilota Valenciana.

Puerta, que és també responsable de l'àrea d'Igualtat de la Diputació, ha encoratjat també a la Fundació a “fer tot l'esforç necessari “per a comptar amb un equip femení”.

El Trofeu Diputació de Castelló d’Escala i Corda és el torneig més important que se celebra a la província i es desenvoluparà conjuntament amb el Trofeu Joves perquè els aficionats castellonencs descobrisquen a les millors promeses de la ‘pilota valenciana’.

Al costat de Patricia Puerta i Manolo Martín han sigut presents en l'acte els jugadors José Salvador, Francesc Soro Juan, Álvaro Gimeno, Jesús Cebrià del Rey, Mario Casades Tortajada, Diego López Fernández, David Lostado Fernández i Guillermo Alandes Vidal, a més d'Antoni Llorens, president de l'empresa d'energies renovables Enerhi, que s'ha sumat en el suport a la ‘pilota valenciana’.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador